[LIHKG] Galgame推薦及討論區 56 月姫重製版正式發售

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
想知有玩過ままごと既人邊度可以玩到?
用過呢個http://www.eyny.com/forum.php?mod=viewthread&tid=12946185&highlight=%E3%81%BE%E3%81%BE%E3%81%94%E3%81%A8
但download之後話有病毒 而GD又download唔到
其他網址又係用KF download 想問下大家如果有呢個情況有咩方法可以玩
因為其實好多隻game都係咁
有病毒係指漢化檔,去GD dl都係一樣
漢化檔問題一律建議熄防毒/玩日版
成班4gaylo,成日小圈子搞基
嚇走曬啲新人點算

DMM fes抽咗個一等獎,有冇用?
下面條link 特典點解冇Pad
抽獎中抽獎卷
比超x刀拎走咗
我之前都試過有同佢差唔多咁ga呢個情況,我down完d game 2個防毒都話個 漢化檔有毒, 將佢隔離左,但down落黎ga日版就反而無話有毒, 明明係同一個link down, 點會得漢化檔有毒,日版就冇毒,照計如果有毒成個文件都有毒先岩

但我唔敢羅命博係防毒警告完我之後仲關左個防毒玩,就無玩放左係到由9佢
最近成日見到呢個姿勢,其實係咩嚟

有時要解壓左/安裝先check到有毒

全部都係抄佢
不過我覺得如果你真係信得過條link,覺得係防毒誤判,2黎又大膽你關左防毒再down多次,應該玩到
wtf

2次元真係好痴線, 有個咁肯付出嘅阿妹都要虐待佢, 痴撚線阿哥
日版都冇漢化檔,梗係唔會話有毒啦
呢度啲人玩咗咁耐都係咁樣裝
所以真係驚既咪玩日版,順手練日文
邊度有得抽
中咗嘅話買pack超昂石都好
咁快已經轉game玩
已經識唔駛練
我解個情況俾樓上知者
同埋有d game就算唔係漢化都有毒
一解壓就出事
一見到咁直接del左
玩第隻算數
我天生蛇驚,話有毒就真係唔夠膽裝
我寧信佢誤判都唔想搞爆部機
我跳黎跳去咁玩唔會玩完一部先玩另1部玩到一半未玩完就會跳去玩另1個game
就好似同時追好多套番咁
ありがとうございます
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞