如果你聽日就去移民,你會唔捨得香港啲咩?

548 回覆
557 Like 90 Dislike
香港有7成都係呢啲地方,我認為行山比起行商場對認識香港更加有意思
中坑禿頭鬼佬可以用荷里活等白人影視種族紅利來亞洲食女
佢地黎食女真係因為咁咩?

怕你到時充滿迷之自信俾人撚
你柒毒咪睇唔上囉
個特色就係香港啲山唔夠自然,樓下就係高樓大廈
可以行路返工
你靚仔得過吳彥祖? 吳彥祖在外國都唔靚仔
說話唔係咁講
我讀書時期有次去一個月既tour成group廿人得我一個男asian,結果第三晚已經有個加拿大妹飲左少少就想錫我中段開始又有個波蘭妹晚晚訓我隔離
我間房
試下有個黑人係旁邊
日日係你旁邊叫床

有個白人alpha male你已經要縮埋一邊
唔捨得旺角 信和 現時點
沙嗲牛麵
你死都要用 亞洲人望外國人個種審美觀念 就無得講啦 亞洲人唔夠尖 眼細 鼻唔高係事實
但唔代表全世界都係有同一個審美觀

正如你覺得鬼佬拖住啲亞洲女 好重口味 鳳眼 type一樣 你唔理解 人地口味 唔代表冇人欣賞亞洲樣

咁你把口又講得出亞洲覺得柒毒 係外國咪睇唔上囉呢啲廢話 你慢慢用你自己思路打9自己完先再講
成撚日淨係識喺度講樣就知你人生失敗者睇你個樣去到邊都溝唔到女
agger 呢條友自悲到
啱啊自己柒毒就以為人地都係 笑死 唔好講樣啦 佢呢啲咁嘅心態就算死撚返係香港佢都唔會食到女
沙爹牛肉麵 小菜
同行有英國、意大利、阿根廷同其他鬼仔喎咩色都有,點解你係都要咁諗啲鬼妹…
見你咁把炮 起起底
一望笑到我 ching你咁飢渴實溝死女
打完飛機好訓啦
香港已經死咗
幻想完未 係咪打緊飛機 夠鐘又出po問簡加拿大妹好定波蘭妹好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞