[3DS] MHXX討論區(27)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
幫手打下嘛,你咁樣我好似solo咁

Sorry 怕被秒
會出返多啲力
幫手打下嘛,你咁樣我好似solo咁

多謝 帶打

因為我之前玩丁3G 就無玩,所以d 駁技全部唔識, 我上網睇d 人果d 攻擊模式nk唔br我果d , 有時玩玩下同一把武器又會自動轉左,所以好亂

R係放印彈 之後放蟲 佢會以印彈位置為目標飛過去
另蟲棍有紅精華同冇紅精華 動作有分別

咁我想問下而家用緊鬼蛙裝,有無咩裝可以用到上g 位

有無巴打推介下上位有無裝用到去g 位既實用性較高

我自己打g位嗰時就用燼滅刃嘅 另外都有唔少人打g位用斬龍或者雄火 一般升爆嘅上位嘅防 大部分g位怪都唔會一招秒 勤d補血就得

就算550左右防上位裝打螳螂都唔會比佢秒, G斬龍一上G就打到抱大腿整套G斬龍唔好花心機整上位裝喇, 上位裝是但整d高防就得

收到
請問有啲蛋可以賣100000,係咪完全冇用賣得

金蛋可以整運氣珠 其餘唔知除左買仲有咩用
有無碎護團

頭先賣晒
有冇咩方法可以入手

另外請求有咩任容易刷錢

頭先賣晒
有冇咩方法可以入手

另外請問有咩任容易刷錢

有無碎護團

今晚
有無碎護團

今晚

約定你
有無碎護團

今晚

約定你

限唔限武先

頭先賣晒
有冇咩方法可以入手

另外請問有咩任容易刷錢

刷護石 唔啱就賣 好快爆錢
金蛋就打上位天廻龍

頭先賣晒
有冇咩方法可以入手

另外請問有咩任容易刷錢

刷護石 唔啱就賣 好快爆錢
金蛋就打上位天廻龍

掘螳螂大把金蛋
有無碎護團

今晚

約定你

限唔限武先

無所謂,可射可唔射
射既話得角重,未砌神島裝
有無碎護團

今晚

約定你

限唔限武先

無所謂,可射可唔射

食埋飯8點玩
有無碎護團

今晚

約定你

限唔限武先

無所謂,可射可唔射

食埋飯8點玩

咁早!我要10點11點先到屋企
有無碎護團

今晚

約定你

限唔限武先

無所謂,可射可唔射

食埋飯8點玩

咁早!我要10點11點先到屋企

bye9bye
■女/剣士■ --- 頑シミュMHXX ver.0.9 ---
防御力 [624→814]/空きスロ [0]/武器[0]
頭装備:ディアブロXRヘルム [2]
胴装備:GXクシャナディール [1]
腕装備:ディアブロXRアーム [2]
腰装備:S・ソルXRフォールド [0]
脚装備:桐花・真【具足】 [2]
お守り:兵士の護石(達人+10) [3]
装飾品:闘魂珠【2】、連撃珠【3】、乗慣珠【1】×5
耐性値:火[5] 水[-3] 雷[-6] 氷[-1] 龍[-3] 計[-8]

見切り+1
連撃の心得
超会心
挑戦者+2
乗り名人
-------------------------------
有冇巴打幫手打銀火同霸龍
想砌裝
想砌裝

番工, 不了
想砌裝

6點後
有冇巴打可以幫手過黑炎王G5 野團打左兩日都過唔到
想問下巴打 我想開燼滅刃既特殊許可8但佢話我個條件不符 試過揸重弩同雙刀都入唔到 想問下有無人知個條件係咩
想問下巴打 我想開燼滅刃既特殊許可8但佢話我個條件不符 試過揸重弩同雙刀都入唔到 想問下有無人知個條件係咩

除子彈外no item

除子彈外no item

感謝巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞