[Danke Gerd][腥每場拼了命地努力,是為了向看不起腥的拜迷證明,他們是對的!]拜仁慕尼黑球迷討論區 玖拾貳

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
ServusMarcel
好靚仔!!!!!我屌!!!
打得出
呢個轉會值9.5/10 條片一開頭整到肥媽飲食節目咁扣0.5分
Servus
想印沙必殺
杜係咪又 free agent 走
對上一個用錢買既實力戰將係邊個
係咪傻靴
有沙咁哥張約係咪收返
沙蛇做野唔洗你教
實唔實力踢過先知啊
唔敢而家J定先
只知道感覺沙歷咸
不知道沙亞這麼廢
本身應該係腥
但係邊個知踢到咁嘅款樣
沙b入拜 叫 薩仁合一,絕對係沙b嘅正確選擇,依家 拜仁無一個有 沙b霸氣眼神球員座陣,所以唔夠殺氣,上屆 蘇利仲有點剩餘嘅傲氣,今季傷完已蕩然無存了。
沙b嗰種眼神,係渴望勝利、係戰士嘅霸氣獨有眼神,會令人望而生畏。簡尼 有呢種眼神,跟住 拿姆和小豬簡唔中都有呢種眼神,之後,甘和梅拿都有一點,但唔係經常散發出來,如果,薩仁真的合一,咁就好囉 !
以後又多範遠射
你當牙哥冇到?
https://youtu.be/dfh0ozLp5RQ

真係扎髻既豬黎
幾搞笑
法國我拜冇奧地利人唔c伏
好似小豬
啲感覺返晒黎
上年走泰
今年先買沙
遲左一年嘅轉會
不過都要打J
簽入腥尼了,迷沙的勢力日漸浩大。很多人說,這不是我們熟悉的沙蛇。起初,沙蛇加入拜仁。球星是虛無的、是免簽的,而不是買。如今,沙蛇說要有腥尼,就有了腥尼。反沙開始慌了,是不是我又做錯了甚麼?去年,我哭著對你說,夏維斯都是騙人的。你不可能,依賴那個來自德國的王子。今天,德甲得到了,我們仿佛回到了那些年。烏柏美簡奴、奥瑪、沙比剎,全是我們的!簽入多於三名球員是技術錯誤嘛?是!但我們就是要簽!把想簽的都簽過來!反沙哭了:「媽的!為何不是我想的那樣?這樣的沙蛇怎能反?!」有的按不住情緒,奔向迷沙。有的說要堅持反沙,卻私下出濃汁了。餘下的反沙所剩無幾,迷沙表示:「我們勝利了!」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞