邊度仲有nxedge 初號機

181 回覆
0 Like 0 Dislike
本身都想買呢個系列
但自從遲左入手,見到最想要嘅膠街架、奧米加同初號機炒到飛起就棄坑
不過對黎緊隻完美突擊有少少興趣

膠街架我1月買都仲係百幾蚊

有次行開ins point
膠街架300幾
奧米加400幾

400幾
好在不嬲有留意開玩具情報唔會MISS 想要既野姐
天元7月3 開始預訂
BANDAI 見到佢出蘭斯洛特 CONVERSE $100 幾
佢隻NXEDGE 蘭斯洛特 明明有成品又唔出

有咩途徑訂?
信和?

精品/一扭都有得訂
0號機炒唔起啦
無人要
周街劈緊價

你對呢個系利有興趣既就快快手手去買0號 而家210左右 遲下又炒過

可能因為個個買唔到初號機,搞到零號機冇人買

我都覺得係初號機太難揾搞到零號水浸

今日見到炒550

我已經後追買成300....而家去到500
又話0號機多貨到水浸....一扭精品都冇哂

搵左勁耐先搵到

3號機個d會唔會出

前兩日行過旺中重有好多啵
兩舊水

買左220
本身都想買呢個系列
但自從遲左入手,見到最想要嘅膠街架、奧米加同初號機炒到飛起就棄坑
不過對黎緊隻完美突擊有少少興趣

膠街架我1月買都仲係百幾蚊

有次行開ins point
膠街架300幾
奧米加400幾

400幾
好在不嬲有留意開玩具情報唔會MISS 想要既野姐
天元7月3 開始預訂
BANDAI 見到佢出蘭斯洛特 CONVERSE $100 幾
佢隻NXEDGE 蘭斯洛特 明明有成品又唔出

有咩途徑訂?
信和?

精品/一扭都有得訂

唔止
好多玩具鋪都有得訂
睇邊間方便自己同岩價姐
岩岩拎左二號檵
岩岩拎左二號機
係咪真係天元會炒? 一直都鐘意呢個系列d超級系...之前ggg同紅蓮最低價時入左,初號機都奧米加之前未出都想要,點知一出個價過晒我budget,宜家仲要炒起 唔會再俾同樣既事發生在天元身上
係咪真係天元會炒? 一直都鐘意呢個系列d超級系...之前ggg同紅蓮最低價時入左,初號機都奧米加之前未出都想要,點知一出個價過晒我budget,宜家仲要炒起 唔會再俾同樣既事發生在天元身上

只能夠答你非高達系列多數都炒得起
Btw,睇官網好似有洛克人X, Zero
有無人有留意
如果係出GBA版本咪好囉

訂左就唔洗食炒價
等佢找埋真三一 蘭斯洛特條數
但投票已經有三隻鐵甲萬能俠不過冇佢地
Y拍既初號機都冇哂
宜家初號機直情超合金價係咪傻撚左

因為初號機冇出過呢個比例
成條質地咁差都可以炒貴三倍
證明EVA賣玩具仲係好過其他超級系
魔神皇帝好似最平試過$50都冇人要

btw之前神木Burning個demo都好正,唯一一隻高達係希望佢會出

btw之前神木Burning個demo都好正,唯一一隻高達係希望佢會出

唔好啦,burning個季好垃圾,完全冇意慾想買
天元有得訂了
天元有得訂了

有無推介邊間訂好?

Sorry,想講Nx Edge 成條line 質素差

老實講除左造型之外,物料關節都幾唔得下,一份錢一份貨,百幾蚊一隻算係合理價錢,兩舊算貴,炒到過三舊水就其實已經好唔值

老實講除左造型之外,物料關節都幾唔得下,一份錢一份貨,百幾蚊一隻算係合理價錢,兩舊算貴,炒到過三舊水就其實已經好唔值

藍未係認同既, 但紅字就真係
你買過邊隻 nx
覺得造型係唔得先

btw 除非超多配件, 根據返個質料
兩舊至兩舊內其實合理
高達系列都唔係隻隻咁差呀
巴巴托斯,uc兩隻,hi-nu 夜鶯,z
都出得算係咁
00無入
滲埋線都好靚,粗玩一流

你買過邊隻 nx
覺得造型係唔得先

兩舊至兩舊內其實合理

咪就係話得造型好囉
多就唔係好多隻,不過就係由SF開始已經有買咁囉

你買過邊隻 nx
覺得造型係唔得先

兩舊至兩舊內其實合理

咪就係話得造型好囉

[img]https://holland.pk/150vq7nm[/mg]
[img]https://holland.pk/rz0pgn42[/mg]

Sor,唔記得左要打橫影
唔係得我一個覺得金迷出得好掛

你買過邊隻 nx
覺得造型係唔得先

兩舊至兩舊內其實合理

咪就係話得造型好囉

[img][url]https://holland.pk/150vq7nm[/mg][/url]
[img][url]https://holland.pk/rz0pgn42[/mg][/url]

Sor,唔記得左要打橫影

巴打佢地鋪晒塵
Btw,想問下隻完美突擊之前出左啦咩
之前行過見到要訂嫁

呢隻50蚊確實抵玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞