雲加可擁有歐霸嗎? 雲加可反抗幼齒的抉擇?

153 回覆
0 Like 15 Dislike
2016/17 阿迷之歌

(原曲:謝霆鋒《末世紀的呼聲》)
[url]https://www.youtube.com/watch?v=QuS1ciG3_3U
[/url]

雲加可擁有歐霸嗎?
雲加可反抗幼齒的抉擇?
越過第四的殊榮天天祈求 是個基本的笑話
誰甘心一季失冠嗎? 平安鐘哀叫聽不到也罷
遇到劣勢的同時灰心懷疑 在你此刻捧到盃賽而續約

尚未簽下隨便即管 嘲笑我
隊目一定隨著轉會中離去

斯基唔留 甘寶再話佢外借繼續浪遊 若後悔但無內疚
是為我阿妓 奉上最新的藉口 加斯回流 今天我罵佢
為了瞬間擁有 又是冇第四 又空手過
我會在其位置中 說我奪過

雲加終得永生叫好 其他隊嘲笑更不需憤怒
奪冠大概這名詞 空苦徒勞
 未免失色得太早
禾比不出叫聲讚好 願你再躍升級數
艾朗後上的頭槌盃仔酬勞 就令槍手今季終會能做到

尚未簽下隨便即管 嘲笑我
隊目一定隨著轉會中離去

基佬傳球 山狗有話佢為了渴望入球 越盡責但無隊友
是佢為阿妓 遇過最好的轉會 沙加來投 朱魯佢話佢
重要剷波解救 又是冇第四 若空手過
我會在其位置中 再努力過

不須停留 不必再罵我 倔強濫用自由 若後悔但無內疚
是我為信念 奉上最新的藉口
不需回頭 不必再罵我 為了瞬間擁有 若是痛恨我 未珍惜過

我會自言自語中 說我沒錯
不需回頭 不必再罵我 為了瞬間擁有 若是痛恨我 未珍惜過
到最後回望這生 我也活過

有冇巴打幫手幫手作埋佢
支持樓主
啲人名斷開哂唔掂喎

如果你知樓主係邊個 你一定唔敢駁嘴
啲人名斷開哂唔掂喎

如果你知樓主係邊個 你一定唔敢駁嘴

笑撚到 推上熱門啦
唔講咁多 即刻搏咀
唔講咁多 即刻搏咀

狙擊到呢度
唔講咁多 即刻搏咀

狙擊到呢度

小弟由細到大成日搏咀 唔駁就身痕 所以想借連登呢個平台去發表一D 講完出嚟 會激死屋企人的說話 亦歡迎一眾連登仔加入一齊搏
所以幾時都話
波台班手足永遠都係第一個衝出黎柒既漢子
唔好講咁多啦
即刻搏咀
唔好以為改咗名就無人認得你 唔講咁多 即刻博咀

你老母博下咀先啦
即刻搏咀

好慘
即刻搏咀
即刻搏咀
唔講咁多 即刻搏咀
唔講咁多 即刻搏嘴
即刻搏咀
駁咀丫嗱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞