得罪講句 哥基係狗仔界入面最撚可愛既品種

140 回覆
137 Like 36 Dislike
好似無乜人養chow chow

蠢到核爆既狗

個樣好搞笑

其實唔係蠢既
係好有性格, CHOW CHOW 既脾氣仲高鬥過貓
仲要超自我, 又要主人DUM

好醜樣
我都鐘意

兔絲 咁岩 有無主人相

好醜樣 承擔不起的難過?

其實走左咁耐而家仲會唔會掛住佢嫁 仲會唔會諗趨佢就眼濕濕
我都鐘意

兔絲 咁岩 有無主人相

好醜樣 承擔不起的難過?

其實走左咁耐而家仲會唔會掛住佢嫁 仲會唔會諗佢就眼濕濕

蠢到核爆既狗

個樣好搞笑

其實唔係蠢既

好醜樣

唔會掛
我都幾鐘意chow chow 個樣好搞笑, 又幾得意
係深水埗有間地產鋪有隻chow chow , 大部份既人路過個度都會同佢影相同摸下佢
幾受歡迎下
Husky先係,型又得可愛又得
哥基係好得意,但佢地真係唔係咁易養
佢地腳短但狗身重,成年/老年好易有關節問題=要錢睇醫生
大部分成日吠,而且聲音比其他狗雄壯
精力好旺盛,日日一定要散步,但散步太多老左又容易有關節問題
一年換兩三次毛,哥基雖然短毛,但超密集,一甩毛係瘋狂甩

如果要養,真係希望你有能力負擔經濟洗費,有時間陪佢玩,散步
唔好見好得意就成個5p咁9衝去養
八哥先係最可愛

我先係最強
Husky笑而不語

好多個樣蠢蠢地

蠢蠢地先得意

知唔知呢隻野

第一張

見過第一張
但唔知邊個
有冇link
Husky笑而不語

好多個樣蠢蠢地

蠢蠢地先得意

聽唔聽話嫁?哈士奇同雪橇點分

其實肯教既好多好乖
網上大把果d細細個果d破壞力既圖
八哥先係

八哥世界第一

蠢到核爆既狗

個樣好搞笑

其實唔係蠢既

好醜樣

唔會掛
我都幾鐘意chow chow 個樣好搞笑, 又幾得意
係深水埗有間地產鋪有隻chow chow , 大部份既人路過個度都會同佢影相同摸下佢
幾受歡迎下

講笑 唔醜呀 真心覺得醜樣既係啲十大惡犬 仲有八哥 真心唔知邊度可愛 chow chow個樣好蠢好似熊仁
Husky笑而不語

好多個樣蠢蠢地

蠢蠢地先得意

其實肯教既好多好乖

btw Husky同Malamute就咁睇都未必分到係邊種

有d Husky係天生長毛同粗毛小小 甚至體型都同Malamute差唔多

我先係最強

Doge
Husky笑而不語

好多個樣蠢蠢地

蠢蠢地先得意

知唔知呢隻野

第一張

見過第一張
但唔知邊個
有冇link

梁朝偉眼神
哥基係好得意,但佢地真係唔係咁易養
佢地腳短但狗身重,成年/老年好易有關節問題=要錢睇醫生
大部分成日吠,而且聲音比其他狗雄壯
精力好旺盛,日日一定要散步,但散步太多老左又容易有關節問題
一年換兩三次毛,哥基雖然短毛,但超密集,一甩毛係瘋狂甩

如果要養,真係希望你有能力負擔經濟洗費,有時間陪佢玩,散步
唔好見好得意就成個5p咁9衝去養

係嫁 咁養得就預左要駛錢啦 狗狗睇醫生仲貴過人 甩毛多係問題 不過還好啦 習慣就好

八哥先係
Husky笑而不語

好多個樣蠢蠢地

蠢蠢地先得意

其實肯教既好多好乖

有d Husky係天生長毛同粗毛小小 甚至體型都同Malamute差唔多

Husky個樣on9啲?
Husky笑而不語

好多個樣蠢蠢地

蠢蠢地先得意

其實肯教既好多好乖

冇咁大同惡
人地果啲唔係叫矮呀 係叫腿短呀
Husky笑而不語

好多個樣蠢蠢地

蠢蠢地先得意

其實肯教既好多好乖

係 又貪玩d
同意芝娃娃果句
八哥先係

八哥豬世界第一

In八哥we trust
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞