[屌你正阿喂]Official鬍子男dism 免費Youtube live演唱會

63 回覆
50 Like 2 Dislike
【#LikeJapan娛樂】Official鬍子男dism 免費網上演唱會:新專輯《Editorial》推出紀念活動 8月28日舉行

繼續有免費的日本音樂網上活動!在明天 (8月18日)推出新專輯的《Editorial》的樂團Official
鬍子男dism,將為紀念新作而於8月28日舉行一場免費的直播演出。在當日由日本時間5時30分開始,YouTube連結中將先播出舊的演唱會與其他音樂片段,而在8時30分就會正式開始演唱會直播!

新專輯《Editorial》發售紀念ONLIVE FREE LIVE
演唱會時間:8月28日 晚上8時30分 (日本時間)
直播播放連結:http://www.youtube.com/watch?v=1AqlNXaP5OQ
收聽新專輯《Editorial》歌曲:hgdn.lnk.to/_Editorial
by #LikeJapan_Owen
連登冇乜人講佢地
點解
好好聽喎
pretender
希望今次隻碟會有可以媲美pretender呢首神曲嘅新歌
Lm
首Apotosis 同cry baby 已經好掂
Cry baby 比起之前啲歌既感覺dark 咗, Apotosis 連埋個編曲好帶動到情緒
但同之前啲歌一樣聽聽吓就會極上腦, 繼續Pop但已昇華
lm
上年場online live好好睇
好期待今次
垃圾moov 冇佢地聽
新album好正
轉Apple music仲有hi-res
係囉 我勁鐘意
睇咗訪問 佢地話唔考慮銷量 唔理大家鐘意啲咩 純粹做音樂
呢個有啲興趣
用藍牙hi-res會唔會差咁啲?
已訂 等寄返黎
spotify聽緊 都幾多新歌
除非用an 機 如果唔係分別不大
respect
我鐘意日本歌就係因為佢地多數都係真心鐘意做自己想做既音樂
而唔係為左迎合其他巿場而刻意做啲人地想聽既野
earphone有冇邊隻推介?
Yesterday
I love

Pretender神曲 無得比
我都用Apple music聽緊 啲新歌好好feel 愈聽愈有味道 由其係首主打
btw 佢地仲放埋上年online live音源出黎 超正 佢地啲live編曲仲正過錄音版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞