[ViuTV] 七救星 2

1001 回覆
31 Like 26 Dislike
唔齊 呢集咁正都冇
https://youtu.be/QdcvPqdjZho
柒左 原來有
多謝補充
有link仲好,方便大家睇,冇柒咗
睇完
林auntie冇問題wo
唔鍾意就唔鍾意架啦
我係外人都唔like搭錯車
有無嘉賓完整名單
TVB真係點都跟唔到
師傅第一下講難唸的經我仲諗咗一秒
祝福
裕美口吻睇嚟唔方會尊敬老人家。
我建議佢哋分手。
說好的破冰呢
明知佢會講難念的經但都唔爭氣笑左10秒
有冇七師傅WhatsApp Sticker
好歡樂,減壓一流,好想佢拍多d尼類
裕美cam前都寒戰式疊聲互屌,仲破乜鳩冰
點擺 ,點相都好好睇
七仙羽
2020年11月3日 ·
七仙羽聯絡方法
Whatsapp :90613248
微信:qixianyuqixianyu

謝謝大家關注😀🌺
🌹我每日一定check whatsapp

🌹幾日check一次微信

🌷其他,例如messenger, Instagram, youtube留言幾個月,甚至幾年才check一次。
請大家有事whatsapp me 90613248, thx
想同7CF 激情對話..

【🍁Go Canada:週末市集🌟8月21至22日】
【與七師傅同遊加拿大🇨🇦】
加拿大日報舉辦的第一個實體市集出現了‼️

相信咁多位加拿大日報的讀者因為疫情問題,一定十分思「加」了,
不如週末我們一齊行市集,一齊重溫加拿大的美好時光啦!
屆時會有來自加拿大的美酒、加拿大蜂蜜、加拿大豬肉、加拿大補充劑等等多款不同類型的優惠產品,
絕對係市場最抵買!有興趣的朋友,記得預先登記出席啦😉

🔔預先登記出席的朋友仔更會「額外」享有特別優惠‼️Walk-in 可能未必有架🤫快啲報名啦!🥰

是次市集, 七仙羽師傅我會作為特別嘉賓,我除了愛大家之外,我都愛曾經住過一段日子的加拿大🇨🇦,

而當日,我亦會帶同我的徒弟到場帶俾大家驚喜,詳情記得留意加拿大日報Facebook專頁啦!
《七師傅愛你🌹❤️》

👇🏻登記出席👇🏻
https://bit.ly/37pd3nK
----------------------------------
日期:8月21至22日(星期六及日)
時間:上午11點-晚上7點
地點:香港中環雲咸街8號7樓全層-Concord Pacific展銷廳
(中環地鐵站D1 出口行2 分鐘)

特別鳴謝
贊助單位: Hire Nation Consultants 加拿大移民顧問
場地贊助: Concord Pacific 協平世博集團

*因應最新疫情情況,是次出席市集人仕入場前需填寫健康申報表,敬請體諒。
師傅真係好正
見到個畫面啲工作人員係咪唔知點收科
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞