Running Man 討論區 (45)

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
可能似台式綜藝節目啩
屌 下集係南志鉉同蔡鐘協
一諗到對住佢地又狂開18禁就興
冇咗個趣味去睇第六感
第一季我仲有興趣
第二季真係唔掂
同埋jessie有時睇耐左覺得好煩
有冇人期待黎緊果集
有泳知
佢一定背叛㗎,唔會放過任何一個背叛機會
無聊開左幾集黎睇開頭
做咩昭旻集集都係個個核突髮型 係RM都無乜點見
Somin好鐘意公仔麵頭
下集 놀면 뭐하니? 大神,哈哈同俊河去做MBC新聞主播
今集開場搵返幾位無挑成員 好懷念
睇番無挑d長篇集數 真係睇咁多次都好好睇
歌謠祭賽艇
歌謠祭我都係上年先第一次睇
洪哲下車之後唔敢睇
捽角都好正
哈哈同mino首rap好正,間唔時都會聽翻
個人覺得係美珠 昭旻 Jessi 都成日自己講18禁野
昭旻係rm毒撚時期都成日講 唔知係毒撚將佢角色定型set到咁定佢本身就係咁啦 Jessi就本身鬼妹開放 美珠就癲既
啲game突登加18禁 係有啲想突出佢地個種癲 但係有時真係有啲太多

同埋毒撚出鏡真係冇人想睇

第六感其實都唔算好差 睇得出背後製作團隊個種心機 睇完其實幾佩服
但係都開始睇到悶 我寧願睇多啲佢地製作團隊點諗個idea同design 呢個先係成個節目既賣點
毒撚有idea就唔會湯告老師黎都要玩桶叔叔同輪盤
個集根本浪費
不過個集係得極短時間比佢地拍
仲要一定係酒店入面拍
加上又要保住啲演員唔可以玩咁激
其實都真係幾難諗idea

桶叔叔係呢啲集數出仲可以原諒
但係個段時間集集都係咁 真係睇到嬲
佢揀人係真係幾有眼光 第六感有兩個第一季冇乜表現
去到後期都癲埋 個人認為美珠第二季仲好睇
第六感完全係睇個陣容 啲驚同毒撚已經廢是講
第六感集集流程都勁公式化
1. 每集開頭 四條囡撚/煩在石同嘉賓,相燁被無視
2. 男嘉賓表示尷尬
3. 搭車去目的地9up幾句 昭旻+美珠發姣/問男嘉賓無人島揀邊個去
4. 每一集都講呢集係歷代級難估
5. 遊戲無聊 重重覆覆靠美珠、昭旻同jessi爆肚講咸野或
者答無知答案在石明顯專登派膠
6. 結尾show裝修過程 大家表示驚訝,制作組好顛
毒撚不意外
第六感睇佢哋都夠
但s2近幾集真係開始劇本味重
近幾集好明顯
仲有愈睇落假一定係真
啲game悶到得番18禁內容剪出黎
都咁多集流程都冇改過 想睇多啲裝修/點諗橋
見到話佢地仲有個food team專門諗整咩食
今集好啲 昭旻有河錫辰 娜拉有池錫辰
下集2個嘉賓前排都上左rm錄影 至少今次再見面應該唔會太尷尬 但套戲完左先上黎宣傳
今集大多數一入到去就話勁假
仲有大企業既味道可以估到 其實大神條脷幾準 真係次次都食得出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞