周嘉洛算唔算係比tvb拖累

182 回覆
216 Like 492 Dislike
老老豆豆,早幾年愛回家真係多人睇,係呢度基本上每晚爆post,佢憑藉金城安呢個角色彈起多人識左,仲好多後生仔有j佢,個時姜濤佢地仲係知名道不足。但cctvb唔捧佢,去左捧馬國明,曹永廉呢d以前二線底老野,再唔係張振朗呢d。老老豆豆個推人我唔覺得好戲,馬國明直頭係隔硬捧佢,做劇唔得,老,又無聲明。而家對家彈起左,先臨急臨忙捧佢,比多d機會佢演出,但度氣都過哂啦,幾年前捧相信好易有進一步成就,而家捧就算佢做劇點叻,講野點得體都好,都係唔會咁易彈番起同接到廣告job
係得得打手開po啫
收皮啦tvb打手,收咗幾多錢呀!
睇Netflix唔睇你tvb同vivtv,我應該收左美國同Netflix錢
收皮啦!我唔理!你係打手!
Tvb 打手特別多錯別字
全部道同度都錯哂
藍色台做起都好事黎,有競爭有進步 係周嘉洛慘姐
我唔理,總之唔撐mirror就係tvb打手
其實做得愛回家都定左型架啦

有心做戲既 唔會留係TVB啦
仲有人睇愛回家
差佬夠慘喇 打份工啫
其實因為mirror帶返起電視行業
我都睇多左TVB
佢應該簽左死約tbb唔放佢走
而家無睇成年啦,走左好多編劇同殺雞取卵播足七日之後質素差左好多
Ching會比人圍
無人睇呀,死全家啦
真心開多左電視就自然間唔中轉下台
viu真係一日24個鐘都好睇咩
老老豆豆d劇本ok同敢用後生仔唔係似tbb排隊等升職我覺得ok,係衰左d演技麻麻
黨鐵、惠康、M記一樣大把黃絲幫襯
對於睇電視淨係睇新聞嘅我
Mirror真係阻撚住晒
19年嗰陣99成日會插播新聞live
但班鏡粉投訴無得睇mirror go
自此再冇live睇
佢做搞笑劇幾盞鬼,愛回家基本上成套劇既笑位要佢carry 。
搭黨鐵,買惠康,食M記呢??洗唔洗死??
佢有集係比佢扮爛仔又真係似,不過可惜比tbb浪費左佢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞