[I/A] DRAGON QUEST TACT【40】等日版一周年後夜祭

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
月尾暗黑神
又唔事前送下鑽,玩唔落呢d地獄抽池驚
點解要係競技埸推新角 唔出關卡
獅父 獅母 機械龍 勇車橫行霸道
競技有打就得 啲幣未算得上稀有
但越嚟越難打
開局o個陣個個星期銅牌咁滯, 而家已經個個星期6,7,8千...
我意思係佢出新怪既通病 就係有幾勁有幾勁 但係唔會同期做關引你抽。
有好有唔好喇, 本身賣點都係d 關未必用死一隻/高凸, 靠食腦無課玩家跟得上。
唔好既幾有特色幾勁都唔一定抽,好似魚人咁,一睇就知佢有獨特性但係無埸可出
佢由出o個日到而家都係咁可愛架啦
出D難關分分鐘係要你之前有抽到某隻先有得打
之前無抽就早抖, 想用錢解決問題嗎?
sorry, 個池無左啦, 拜拜啦
所以不嬲都係, 平時就strong hold
到有潛在人權就衝
上一年就難D咁玩, 因為起碼你要齊屬性
想引你賭未來性。
結果輕無課無能力下下同你賭
課長抽完除非競技埸拎到出黎用, 唔係抽完都無得J (睇親D片都係拎史萊姆試傷, 試完收返埋。個POOL一日就玩完都無咩討論度)
睇親D片都係拎史萊姆試傷

E巴轉玩咩
E巴玩PS5
咁先係玩驚
ToA群見過E巴
跳槽玩新game lu
好玩?
其實好一般,好似果隻pokemon master
但整得好靚
點都衰唔過pokemon master啊
戈陣一知點玩已經唔洗再down
想玩耐d先轉下game
成日驚國服執粒
點先有s確定卷?日文睇唔明
之前要10抽全銀 先會送張必S
琴晚打鬥技,對面6百幾既王女行落黎,然後諗住兩野收佢皮。

第1下體技打佢半死,然後咪拎隻櫻丸拉後3格補刀,MISS

跟住敵全部都行哂之後,到我隻西多,原本諗住櫻丸補刀後西刀可以噴一野去敵軍而家搞到要去補飛隻王女,出體技啦,我噴......MISS

跟住NEXT ROUND,+10 火舞死哂

DEL GAME
thanks
唔記得邊個pool了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞