有人識打"卐"字,我就認佢做契仔

130 回覆
1 Like 54 Dislike
卐卍
女難 卐 囉on9仔
第一次玩就天才 第二次玩就庸材 第三次就蠢材 btw 依d post真係好撚煩

抽韻,食字,加10分
不過都喺覺得句嘢冇乜意思

玩得多都厭啦
做乜撚
玩完十連,玩呢樣?
一班契仔
女難 卐 囉on9仔

俾埋條link你睇又點話

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:%E5%8D%90_%E5%80%89%E9%A0%A1%E9%9B%A3%E5%AD%97%E6%8B%86%E7%A2%BC.jpg

會唔會覺得自己有啲柒?

我本身都想知點打swasticker好耐, 只不過佢令我有動力去搵者
弓 難=卍
女難 卐 囉on9仔

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:%E5%8D%90_%E5%80%89%E9%A0%A1%E9%9B%A3%E5%AD%97%E6%8B%86%E7%A2%BC.jpg

會唔會覺得自己有啲柒?

我本身都想知點打swasticker好耐, 只不過佢令我有動力去搵者

救命
巴打 我留意左你好耐
你真係好幽默

我自問都算個ok幽默既人 但係你幽默感比我真係高十幾二十倍

錯 應該係100倍先岩

估唔到我係呢個post竟然見識到你既威力

我真係笑到爆左肚 依家一路打字一路撿返d腸呀內臟呀腎呀

塞返落個肚到

你有冇諗過未來幾個月去紅館開棟篤笑?
有幾個中招
屌好撚煩
認佢
好多柒頭,要求admin del post止蝕,放過佢地啦

契爺有冇廿蚊請我食牛雜
卐 叫聲契爺黎聽下先

屌 沒睇清楚標題中伏

抵啦

契爺有冇廿蚊請我食牛雜

畀10蚊你買幾個橙嚟上契
女難 卐 囉on9仔

會唔會覺得自己有啲柒?

多謝契仔畀埋條LINK我睇
正皮引一引伏先啦
樓上班契仔
一係就文盲mk仔
一係就弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞