【小說音樂化】YOASOBI 討論區(9)

1001 回覆
26 Like 4 Dislike
解決左
place order既時候要揀credit card
揀錯左就要re-order
Sony真係chur得佢地好盡雖然新歌都好聽 但係真係冇第一隻碟出色 希望可以比時間佢地深造同休息下
Ikura上次開ig live個樣攰到
好高產,近乎每個月都有新歌出,不過擔心佢地健康。
首兒歌個排舞第一下有d 似 rap talk 三字經
加埋d 古風配樂
嚟緊之後嘅THE BOOK 3、4係藍色同橙色
生產限定得一水要訂快啲訂
https://twitter.com/yoasobi_staff/status/1444972372641992707?s=21
咁快諗定
點解要拍廣告賺人氣?佢地唔洗啦
不如花多啲時間休息 創作啲更優質的作品出嚟
咁樣咪仲好 而且對佢地形象又统一 又保持歌曲素質

以前 EMCS 好快, 每次都係早過預送日幾日就送到
而家轉咗俾 PICKUP 派慢到仆街, 多日都係預送日送到唔會早
係Amazon jp 買嘅貨品幾時先會扣錢?
我見add 咗card,但又無正式收咗我錢咁
Amazon JP 全部都係發貨嗰陣先會扣錢
發貨嗰下先扣
個1円係你新登記個信用卡要check 你張card valid
好 thank you
等唔切喇嗚呀
遲啲可唔可以出隻碟放first take版啲歌
勁撚鍾意first take版優しい彗星

好想要呢首
好想要YOASOBI手機殼
唔知嚟緊會唔會出
未來2個月佢地仲有冇新歌出?
25號新曲配信
有,丶應該今年有最後一首
25號
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞