[突發]奧運選手禁日本觀光 奧委會主席竟同老婆去銀座行街

148 回覆
1016 Like 10 Dislike
主席:好彩無援交
極黑暗
奧運選手唔包工作人員
咁而家都冇人出事就証明隻病係垃圾 根本冇事疫情根本係政權比平民既枷鎖 係政權既玩具 高層自然係高等玩家 可以自由周街行 npc平民只能係佢哋規劃生活
誇張咗
一定要喺選手村先屌得閪?
屌你老母 奧委會同fifa班撚樣
最賤格 成日扮大愛
講咩奧運精神 體育精神
然後拎啲主辦權去賣 暗啞底收錢
對住啲獨裁國家 石油國家 就成隻狗咁
不嬲呢啲國際組織, 聯合國之流都係俾一班廢物借開會出公數搭頭等住五星級酒店飲飲食食
viu 個pony都係,直頭冇做訪問
因為隔離左14日
巴赫呢條仆街
因為要比冬奧借橋呀
冇後果吖嘛
奧委會不嬲都垃圾嚟
現實就係咁誇張 日本武肺感染人數夢同死亡率比英國更低 可笑係所謂感染者大多連病徵都冇 英國比賽都比人入場啦 奧運一個觀眾都冇 運動員好似係監入面比賽咁 神奇係特權高層 記者呢D特權人士自己可以自由出入
足以証明高層從來都知道武肺唔係嚴重疾病 係用黎統治 奧委會呢D特權階級係奧運自己獨賺40億 重可以遊日本 運動員想出去行下 資格都要取消 而我呢d小小蟻民 連偷望機會都冇 因為連境都入唔到
其實好正常
你選手落場比賽就除口罩既 是但1個中左就所有同場比賽既都中
之後就會傳得更勁

你班記者又好 奧委高層/主席都好
中左無問題架,捉佢地去隔離 佢地唔出現係比賽場地都無人理
記者中左咪無得去訪問 搵人頂上
高層中左咪換第2個落去執頭執尾
主席:聽講有間米芝蓮好好味
Yes!
有啲記者都出咗去
特權人士果然奧委會 fifa果啲唔會令人失望 貪污腐敗方面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞