元朗好獸醫推介,急!!!!!!

44 回覆
0 Like 0 Dislike
隻貓去唔到廁所要睇急症架喇
你等聽日先睇隻貓已經中尿毒
卡素拿 講明啲收費比你考慮決定醫唔醫
價錢都合理
之前我隻狗都係咁 臨急去左博愛醫院夜診 有個台灣女獸醫幾好
有機會係腎石
之前我隻貓貓唔撚柒飲水都試過屙唔到尿喺度奶自己條短撚
粒腎石卡左喺條J度要獸醫幫佢整粒腎石出嚟
仲住左晚醫院
而家餐餐食飯都要幫佢加水
一滴尿都屙唔到?
屙唔出尿好快急性腎衰竭死架啦喎
周圍問睇下邊間睇到同通到尿啦唔好等啦
唔好去旺角麥花臣
啲醫生話我隻1個月貓太細隻分唔到男女
咁大塊閪都睇唔到
今時今日真係弱智都做到獸醫
卡素拿呢間野真係推薦 姑娘醫生都好細心
不過相對上會偏貴少少
卡素拿 康誠都唔錯
柏圖全元朗性價比最高
做咗廿幾年獸醫經驗好
所有收費都公開又清晰
啲姑娘又細心又幫到手

不過唔知仲收唔收新症
同埋呢有時book左等睇獸醫都要等半個鐘以上
不過屋企兩隻貓都睇左3年

利申冇收錢做打手
東方獸醫
醫生好人,收費合理
上個月打去都唔收新症了
我都係去元朗博愛
兩個醫生都唔錯 睇開女醫生 應該係台灣人
錦繡間愛協呢?

之前去開元朗非牟利果間醫隻貓隻眼
屌哪星去極都未醫好
之後嬲嬲地比貴D過灣仔間vsh睇, 一個星期搞掂左

另外都去過間滿滿劣評既維多利亞,
果次係好急, 又好早, 未有診所開, 但隻貓應該接近瀕死既急症
個鬼佬醫生都搵唔到咩問題, 最後唔想佢太痛苦就安樂死左
推定 近排睇左間流流地咁
順便提提千祈唔好睇屯門置樂康和間仆街,佢哋有問題既皮下水搞到隻貓隻手爛晒
元朗博愛就咁上網search全部都係負面新聞黎,樓上仲咁多人睇
卡素拿個人體驗幾差
之前隻貓有貓瘟加腹膜炎 第一日嘔又屙透明潺就即去左睇
入到去睇 個醫生淨係摸兩摸我隻貓個身 耳仔無睇 眼無睇 就斷左做普通腸胃炎

最撚嬲嘅係佢無好轉仲屙 隔日我阿媽就去補藥 佢竟然同我阿媽講話 係我琴日講到佢病情唔太嚴重所以先唔開止屙藥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞