千祈唔好用Gobuyship呢間集運黑店

26 回覆
13 Like 2 Dislike
6月喺日本集運HKD 700左右嘢送嚟香港,唔撚見咗件又完全唔通知我,一直追問客服都係唔覆,過撚咗成兩個月,話要小額錢債吿佢地公司先肯賠償HKD 66運費 賠償係3倍運費或貨品價值低者為準

仲有無邊間集運係清泉?
用過幾次buyandship都冇事
用過幾次buyandship都冇問題
不過可能係我運氣好,冇中過伏咁解
Dimbuy
點解咁都有負皮
用得集運唔買保險預咗有機會一唔見貨乜都無 以前試過唔見千幾數野都係無仇報
negligence 可以無視免責條款
樓主真係唔識,e間黑店長註打手/PR係度
巴/絲打可否講解下
Gobuyship永遠都係要自己搵cs先會幫你update份野到倉未 幾次都係咁 等咗勁耐都話未到倉 都仲要搵幾次先會有人覆人
呢間野見佢個名一次講一次有幾worse
邊個咁有膽量去試伏請隨便
Cap.457

凡提供人是在業務過程中行事,則在有關的服務提供合約中,即有一隱含條款,規定該人須以合理程度的謹慎及技術作出服務。

在任何服務提供合約中,相對於以消費者身分交易的一方而言,另一方不得引用任何合約條款來卸除或限制其因本條例而令致在該合約下產生的任何法律責任。
佢哋整唔見咗你啲包裹,咁就係冇謹慎地提供服務。佢話最多賠3x運費依條條款會無效。
你真係唔順氣嘅建議真係告佢,入紙告小額好平
check jor $20,咁搏得過喎
Buyandship最好 上次懷疑佢錯重量 即刻再量多次幫我計返岩 個app又update得快
其實我都有試過一次,唔錯
今次係老婆貪平,走咗幾次台灣無事,一走日本又出咗事
用返buyandship啦 其他平得個少少 隨時整唔見舊野又冇得賠 又等得耐
我成日上網買野 buyandship美國 日本都1星期內到
我唔會再用其它啦 諗吓會唔會入稟告佢
份件宜家有無拎返
攞得66蚊
66蚊?
巴打係WhatsApp叫佢再量定係上到去攞先至叫佢再量?
個app到有客服 一問就影相量過比我睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞