女友想脫墨 有無醫生介紹

51 回覆
0 Like 2 Dislike
400-800一粒都得
普通一點野 唔大粒

千幾蚊粒就太貴喇
lm
我見以前高登好多人推鍾經略

有無巴打講解下
見到有美容中心都有好平

有無巴打講解下

我都想知
見到有美容中心都有好平

係塊面度,始終見人,
貴啲唔緊要,最緊要掂!
鍾經略
但要等好耐
留明
鍾經略
但要等好耐

姐係要book完 等幾個月先有得做?
鍾經略好似成1200一粒。。。
自己脫

有無巴打講解下

幫襯過鍾經略脫額頭一粒墨,由預約到去診所好似要兩至三星期

因為佢話粒墨生得深所以收得貴啲,埋單$1500,有機會脫完幾個月後底層啲色素浮返上嚟,佢會一年內包免費脫多次(但好彩啲色素冇浮返出嚟所以一次搞掂

亦都因為粒墨生得深,佢都講明會有少少疤,但我接受到,好小好小紅紅哋唔細望唔覺嘅其實
有無啲無咁貴呢

有無巴打講解下

我都想知

係有啲貴 個陣好似2000幾兩粒
不過都好細心 同你解釋得好詳盡

有無巴打講解下

我都想知

Btw唔記得講 脫左個印好淡(當然佢個傷口結焦緊你唔好搞佢唔好濕水) 唔細心睇既話唔覺眼既

利申 非打手
啱啱今個星期一先脫完 痛到仆街
我兩粒都喺眼附近 細細個嘅時候脫過一次
但脫唔淨 依家等緊佢埋口
自己效果好先敢再介紹俾巴打你女朋友

有無巴打講解下

我都想知

Btw唔記得講 脫左個印好淡(當然佢個傷口結焦緊你唔好搞佢唔好濕水) 唔細心睇既話唔覺眼既

利申 非打手

屌我今次脫呢間佢話可以濕水 完全冇問題
其實我有啲唔信 不嬲都聽講話唔可以濕水
如果生係嘴唇到,要脫會唔會痛到仆街
自己脫左一粒小痣 我用牙簽挑 整損粒痣既周圍 過幾日結焦 慢慢摵下就脫左 但好返仍然有d色素 不過已經完全唔覺眼 我都唔記得佢既存在

你唔驚越挑越衰咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞