杜凱琹:多謝特首發信息同佢哋講加油

167 回覆
26 Like 1104 Dislike
人地中国共產黨今日開始用嗰150+ 名額
隊晒啲會有牌嘅優秀運動員落嚟

第日佢支持埋香港警察都冇事發生
佢幫香港攞牌啊喂
柒婆發來賀電
3萬警察都識玩
中共治下個個乖乖仔

又然
連登仔應該唔同意
口德村村民發現。
派一個出賽囉
而家開始日日練

練完返嚟用劍技拮鳩香港人都冇問題架
結果論黎講 最緊要係佢幫香港攞到牌 佢紅到出晒面但係你想香港攞獎就要俾佢參賽
viutv有女神stephy
https://lih.kg/fkckHT
#1 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
咁你又睇viutv?
支持埋佢攞完獎
退役考埋香港JC
其實佢哋係用香港人練習,咁先可以為香港爭光拎牌,即刻要支持啦係咪
一定要佢戴住head band屌
而家講佢無論名義上定身份認同上都係中國人啊你真係唔知㗎喎其他運動員幾時有認祖歸宗過呢請問? 佢真係自認中國人,屌過示威者,公開表白愛中國,你做咩屈9人代表你心目中嘅香港?香港人啲自我感動能力真係好impressive 你係要攞張家朗嚟比嘅我同你講呢個先係真正愛港嘅local ,你兩者都愛嘅話咁你嘅道德標準都幾飄忽
屌有牌架
香港人被佢拮完與有榮焉啦應該要

支持姓杜考香港JC
好撚型
話 點解唔支持杜狗既左膠呢
去曬邊?
諗起都高興,而家齋睇電視共享唔到嗰種榮耀,好似忽然體育迷咁
但如果用我哋練習就可以一齊享受榮耀,佢拎到牌,我哋做靶嘅都有份付出,好開心啊
香港人支持嘅係香港運動員 唔係依啲垃圾共青 唔好講乜柒做得運動員就要跪 依隻杜狗都無企直過跪乜撚 蘇b就真係跪啦
我冇咩興趣喎佢攞咗對我冇影響
但佢作為愛支病代表香港 我就好唔撚鐘意
寧願冇牌好過
連燈仔支持你
拎牌>政見/良知
連登仔都話放低黃藍啦
大和解了
你冇腦就用下google ,人哋係退休嘅港英警察,我就當佢而家都係藍衫,家朗又follow 立場又follow 過其他黃page 點都好過乒乓班扑街。ok 你只要係香港都支持嘅咁我冇嘢好講啦你返微博follow angelababy 同王嘉爾啦
我唔明你點介定愛港嘅定義 唔表態支持中國支持港府?表態支持中國支持港府 定係 表態反對中國反對港府?所以喺政治層面黎睇我唔明張家朗點解係真正嘅愛港local
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞