好傷心,慧音bb竟然係藍絲

641 回覆
200 Like 911 Dislike
Mirror 試當真 達哥呢啲有得揀咩
點解連登仔又不停批鬥
對住鏡頭班仆街咪又係縮不過呢班人除左街訪之外都唔會有air time
所以根本就唔使俾人知佢係黃
知完又點
等你地打飛機打得開心啲?
有啲有出過聲咪算 係都要鬥黃
認同 有人話撐mirror=撐埋楊明曹永廉 因為大家都係”本土文化人” 但係mirror根本冇去過撐警活動 亦都唔受藍友歡迎 將兩樣嘢劃上等號係唔合邏輯

呢張呀 屌你老味
唔撚駛政府藍絲郁手

只係有啲柒頭連燈仔已經夠做

自己零成本鍵戰 就迫人表態或者將斗零嘅事放到銅鑼咁大
ok咁全世界屌佢藍絲啦
好似周柏豪,supper咁
agree,same here! Leave
「我支持港人為自己發聲,因為我覺得自己想要的東西是應該的」

文盲
咁撚樣都藍真係笑死人
你都戇鳩鳩 試當真係當年學舌鳥加啲熱狗片而紅,佢地而家收聲就叫反骨。但係運動員係靠自己實力上世界舞台,從來冇因政治而獲得紅利,唔表態係應份,表態係人情,而你條社會垃圾就係度屌人唔夠激進
依家個情況就係你係網上講句光時 然後比你藍屍老闆見到 然後佢問你道唔道歉 你可以揀好撚大支野唔道歉轉工
蘇個情況就係因為佢係港隊 係公眾人物咁發生呢件事 個老闆就係香港政府 無第2份工可以比你轉 比你你跪唔跪 你估你可唔可以講價 話del story唔道歉?(唔好忘記del story 連登標準都當跪左

如果你信佢係被迫跪 你對同路人仲咁harsh 其實好撚趕客

最後我好認同依家仲分黃藍好白痴 由其連登個隻極端黃真係好撚弱智
連登一直都係小粉黃嘅微博

Btw呢條女真係痴鳩線
上年7月1日後,每個人都要做雙面人,唔知佢個心諗咩⋯
你件垃圾推咗人去死呀知唔知呀
佢以後點係乒乓球界立足呀
淨係識逼人表態你仲識啲咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞