本人就2016年12月5日及6日東華女學護事件澄清及道歉

98 回覆
1 Like 58 Dislike
唔撚係以為講句sorry當無事
樓主起碼要自貼返
有冇樓主張相,話晒都擺左對方上黎,冇理由講句道歉就無數架喎

啱,你一時之氣就擺人上嚟,你都好應該比人起底
我覺得你要還女事主公道
垃圾
事發於2016年12月5日晚上及6日早上,本人因個人情緒激動繼而將事件及部分內容誇張敘述。本人就此事為女事主澄清及向女事主道歉。希望各讀者亦忘記有關內容,還女事主公道。

我地忘記就等於還左女事主公道?你知唔知公道點解
樓主爆返自己學校/公司,中文名,電話號碼,再自貼咪完事囉。
你拖拖下個女仔/佢既朋友上黎爆料,到時日日比人叫你屙夜尿,send email去你讀書/做野既地方,你仲大撚獲
想睇樓主咩樣 有冇人爆
樓主琴日係咪改過名想扮冇左件事?
琴日下午del post,你條仆街走去改名,再凌晨一兩點改返原名開post道歉,諗住沉左就冇人理呀?
屌佢老母 低質廢物
有無樓主朋友可以爆樓主d相出來?
琴日下午del post,你條仆街走去改名,再凌晨一兩點改返原名開post道歉,諗住沉左就冇人理呀?

以為無人知
事發於2016年12月5日晚上及6日早上,本人因個人情緒激動繼而將事件及部分內容誇張敘述。本人就此事為女事主澄清及向女事主道歉。希望各讀者亦忘記有關內容,還女事主公道。

你都幾撚搞笑
我忘記左就=還女事主公道?
你自貼加登報道歉就真係還人公道啦
屌你老母你呢d人,搞完人自己就想拍拍蘿友走人?
keep住推post,希望你有仆街既一日
我記得你個post,又貼晒人地啲嘢出黎又講到自己好撚慘咁丫嘛
爆人地資料咁開心

sorry 依單野真係好好笑
一開頭個個叫你收手 又聲大夾惡
依加柒到上天花板 又叫大家忘記
你估依加 黑衣人啊 閃一閃就唔記得

還有你明唔明咩叫,還人公道 明明就你唔公道在先
叫大家唔記得件事就當還人公道

真心講句:醒訓未啊 傻閪?
樓豬咁快縮沙
樓主諗住搏一鋪呀?
輸左你好撚麻煩架堝
自爆埋就完事啦,好冇呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞