本人就2016年12月5日及6日東華女學護事件澄清及道歉

98 回覆
1 Like 58 Dislike
事發於2016年12月5日晚上及6日早上,本人因個人情緒激動繼而將事件及部分內容誇張敘述。本人就此事為女事主澄清及向女事主道歉。希望各讀者亦忘記有關內容,還女事主公道。
咁事實係點
事情有古怪
忽然道歉轉死性
Google搵唔番個post
Lihkg
另外事主有讚屈機男好好人 幫手屌你
事情有古怪
忽然道歉轉死性

我放左張同事主既對話圖出黎 佢即刻sd email比admin要del post
咁即係點?係變態定唔變態
有冇樓主張相,話晒都擺左對方上黎,冇理由講句道歉就無數架喎
我屌你老尾
我由午餐第到你宵夜
寫成日 得果幾個字 你封道歉信用精液做墨水寫㗎?
我屌你老尾
我由午餐到你宵夜
寫成日 得果幾個字 你封道歉信用精液做墨水寫㗎?
究竟乜事?
究竟乜事?

事主比女飛,人地好黎好去分手又唔倨
加上見到個女仔有新仔
就發神經post 人出黎

但比一大班巴打調教完就say sorry
好似係
道歉同事主道啦

人地個樣都見撚左光
你條仆街道個歉就當無事發生
事情有古怪
忽然道歉轉死性

我放左張同事主既對話圖出黎 佢即刻sd email比admin要del post

真係便宜左佢
都估到佢邊有咁好死識道歉
話撚左你架啦垃圾。溝唔到人自推post仲要負皮大過正皮仲要推柒我。聽聞依家女事主出緊實習
被全個病房護士知道哂佢d野。

仲要護士行頭咁細佢件事實傳到通街都係啦。一個唔小心順道搞到佢實習唔合格要重讀一年。咁你o既奸計就得逞啦快d暗暗地係心入面笑啦垃圾

柒頭皮
澄清同道歉有撚用?
好撚不負責任囉
樓主咁鳩真係執到都喊三聲
Post返樓主相出黎警惕下其他女仔 叫佢地小心樓主啦
爭自貼喎屌你
留名食del post花生
留名等backup
自貼啦你
貼完人唔洗負責任呀。
話撚左你架啦垃圾。溝唔到人自推post仲要負皮大過正皮仲要推柒我。聽聞依家女事主出緊實習

仲要護士行頭咁細佢件事實傳到通街都係啦。一個唔小心順道搞到佢實習唔合格要重讀一年。咁你o既奸計就得逞啦快d暗暗地係心入面笑啦垃圾

正仆街,好地地一個女仔前途盡毀

絲打你係咪識女事主架?
唔好放過仆街樓主呀!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞