各位唔好意思193單野好似係我柒左....

556 回覆
1118 Like 205 Dislike
講左幾多次stockx有貨任買
咁難明?
但四式判斷唔會因為講個句野既人身份唔同而有唔同既答案
呢條點睇都係無從判斷
放低佢明星角色
換轉一個連登仔上連登出post問
都已經會因垃圾伸手黨畀人笑到傻
買對鞋都唔自己付出自己搵要人搵埋畀自己

加番明星影響力
其實就會係私心動員fans奉旨人哋幫佢搵
如果無意運用自己嘅明星動員力
私下佢咁多connection
有朋友有工作伙伴private搭路就得
所以佢個post無私心就假嘅
佢之前做時裝採購 加上依家啲人脈 應該比好多人都有門路買
連登之外根本冇人討論呢d野
得連登有人日撚日借佢地黎搞分化
縮返入佢老母臭閪窿到啦
盲粉真係好倒米
記得等一個post頭幾版已經見到你
其實件事簡單易明到爆
仲有人可以話睇唔出佢係R著數...
屌你老母Twitter cctvb pr
唔好再扮唔知啦,上個po, 呢度前面都解釋晒,仲扮,d fans都肉酸過人
你應該得10幾歲? 諗嘢都幾單純

試下轉個角式代入件事丫

有隻臭雞,本身好撚廢,人又hea 又無料,有一日唔小心受左個街訪,又唔知點解爆紅左,收多左好多兵
有時喺 ig 鳩叫兩句就好多人留言俾佢,啲兵又會投其所好成日送禮俾佢,收埋收埋唔少著數
有一日隻臭雞無啦啦開個 post, 話有個炒到好貴嘅限量版手袋好想要想搵人幫手,咁你覺得佢係唔係R 著數? (搞清楚,送俾佢或者原價賣俾佢都係數黎)
佢班粉絲弱智無下限 大開眼界
連登wfc
你以為香港真係有人攻擊佢哋咩?
得連登咋嘛
咁死囉,好抄唔抄,抄kris wu,一陣學人得罪高官,串串哄咁,真係睇吓點搞
不論佢最終出價諗住俾幾多都好
其實係stockx goat其實任買
呢對鞋未去到有錢都買唔到嘅境界
喺ig公開話r
一係佢乞衣 一係伸手黨
成句都係潛台詞
加埋咁臭格 俾人屌都正常
俾D位班傻鳩傻閪兜啦193條友玩開鞋追開潮牌,點會唔識呀
偏偏公開屌佢嗰個而家就俾人屌到反左艇筆都封埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞