飲左allin 之後返唔到轉頭

16 回覆
2 Like 8 Dislike
本身飲開Mars 抹茶奶綠隻味 幾好飲
但係之後買左荔枝味中撚哂伏
於是轉左飲allin 一試隻乳酸
之後試埋朱古力 係華田味呀
目前為止覺得最好飲:朱古力>乳酸>奶茶>紅茶牛奶>麥芽牛奶>芋頭牛奶
眼見mars 將好飲既款變哂430蚊搞唔掂 我都係轉allin 算
mars最近加咗價?
Allin全部味都正
btw想問吓ching
allin d粉係咪普遍低脂低糖過mars?
我見mars d粉嘅糖含量普遍都有3g以上
轉左水解貴左 allin抵d依家
到底依家仲有冇code 入佢代言條友都減0蚊 代言做乜撚
點解咁多人話All in 好飲
我覺得好淡好水
淡先正
Allin 1.9
Mars 3.9
太貴啦,一包$699,仲要唔係免運費,真係無乜incentive 去買
MARS同ALLIN都係要運費
定係你飲開MP呢D垃圾呀
太貴啦,一包$699,仲要唔係免運費,真係無乜incentive 去買
MARS同ALLIN都係要運費
定係你飲開MYP呢D垃圾呀
飲開ON 自己去門市拎
準備拋棄On...已經唔係我list入面 依家手上有On double rich On coffee Scitecnutrition 卡布奇諾 Allin麥芽同Proteinspark
ON我都飲過係iherb買
所以點
你覺得貴姐我覺得OK喎
ON我飲左兩年
之後轉左ALLMAX
轉MARS同ALLIN係因為獨立包裝好方便
用盒要洗 倒落個樽度D粉又會撲哂上黎
我返工個早餐同午餐時間差得個3個鐘 所以朝早飲返杯頂住就算
計落早餐14蚊又唔貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞