古天樂:聲夢就唔講喇 完!

553 回覆
3808 Like 34 Dislike
咁古天樂都有為TVB付出勞動力,
明明係商業上的一買一賣勞資合作, 都講到咁大
佢古天紅左, 需唔需分紅比返先TVB? 唔需要吧
再者, 如果古天樂當日無紅到衰左, 又係唔係你TVB養佢?
既然係咁, 大家都無拖無欠, 何來飲水思源之說

再者退一步講, 上左岸就係神仙啦
依家大把錢又有名氣,
憑實力建立出黎既野
佢仲使咩理你. 依個叢林的法則
Check 下全民造星有幾多個 post先啦
完...
難道古天樂有睇達哥
勁正👍🏻
架係Tvb 自己俾自己丟😂
呢個pr成日見佢出黎
newgod美斯咁出名都好意思駁拎全民造星比
乜撚嘢國民初戀呀?佢算老幾?
屌你老母以前叫無線電視翡翠台而家叫CCTVB啊!
伊健真心幸福 有個靚老婆同佢一齊做毒撚
借d意想借古天樂把口嚟幫星夢宣傳
好低手囉
你唔屌下周星馳 劉德華 梁朝偉點解唔撐星夢?
tvb 自己都無飲水思源啦
收啦
唔計立場,都至少係真正好人
賺到錢低調捐去起學校
係咁落場拍電影帶起d 新人
俾人屌香港電影果陣企出黎話香港電影係未死
同果d 有利益就仆出黎奶既已經係兩個層次

相比起鏡粉個種惡
腥夢更加個過之而無不及
每次入呢d po睇班pr鬥低質真係好快樂
冇人扮五毛連登好快玩完
都唔係tvb記者問
你訓撚醒未係後面個記者問
古天樂當年不求名利係大陸狂起學校真係救左佢, 成就左今時今日唔駛比大陸夾做小粉紅咁難睇又可以係大陸搵食,我諗個陣係村係省個D當官嘅咁樣比佢狂起學校可以幫佢地當做政績, 到入京升大官!!
到呢班人話事都唔會點攪佢屈佢, 就算意識形態個D都唔會點逼佢, 只要佢唔出聲唔表態就應該係上面通行無阻!!
古係新一代電影大亨wo
好多人都未撚訓醒架
笑柒班人衝出黎柒好過啦
一個人有能力,都要有伯樂先得,唔係一買一賣咁
下面就完全認同。
我結論係訪問其實藝人鍾意答又得唔答又得,飲水思源意思只係唔洗講到咁盡,只係講句唔回應,今日訪問完,成件事正常好多。

利申:垃圾TVB
唔講咪唔講
冇咩問題
拉得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞