有冇人試過以為俾人hurt?

70 回覆
26 Like 2 Dislike
Why not both?
小朋友才做選擇 愛佢同守承諾我都要
其實我覺得呢啲承諾其實無咩意思,佢講嘅野就算可信都只可以代表到當刻。
與其執着啲承諾做唔到點算,倒不如思考下你冇安全感背後嘅原因,同埋冇承諾唔代表嗰件事唔會發生。
大家真係咁唔想分開的話,反而應該要諗吓點樣可以維持呢段關係,咁就算冇承諾都會有個互信嘅基礎
你愛佢嘅方式ie守約如果令佢會失去快樂自由,咁你都會繼續咁做?
咦 巴打又係你
好似係講故台唔記得邊個故又係同你傾過

唔知我有冇講過呢樣嘢 我愈嚟愈冇安全感就係因為佢咩都呃我
呃我都算啦 唔好俾我發現就得 點知佢就係俾我發現同其他女有關嘅都已經兩次 仲未知有冇啲我冇發現嘅
個啲野唔好講啦 我都唔好意思提起 少少難為情

咁你有諗過佢要呃你點都會呃,無論你地許下幾多承諾做幾多野都好。
好老實講個問題嘅根源係喺佢身上的話,你就要考慮到底呢個人值唔值得。又或者咁講愛情上冇話值唔值得嘅,你想唔想囉。
佢來自於呃住我同第二條女食飯嘅快樂自由 我好高興佢會失去
而佢來自於實現夢想嘅快樂自由 我好肯定佢從來冇失去過 我甚至會陪喺佢身邊
通宵幫佢改劇本 跟佢出crew仲要佢自己燥底鬧埋我 我心入面唔開心都冇喺其他人面前發佢脾氣
我覺得值得 咁就足夠啦
你講得啱,咁就足夠啦。承諾根本唔再重要,你只係需要呢個人係你身邊,你自己知道呢件事就夠。
都係
又或者就算佢唔係我身邊 我假裝佢喺我身邊都足夠
有人想溝我 我都會同佢講我有男朋友 死開啲
佢送俾我嘅所有信物 我仲會戴喺手上放喺身邊
我繼續偷偷地跟喺佢身後就夠
多謝巴打你
如果佢同你一齊係快樂,咁你唔用約佢都會留
佢同你一齊根本唔開心,你可能付出好多,但對佢無用
你係咪都要佢喺你身邊兑現承諾即使佢唔快樂?
我企喺呢個位,其實唔會幫到你啲咩。
最緊要係你知道自己做緊啲乜,你今日覺得值得嘅冇問題,但他日開始懷疑自己,咁你就要好好諗吓嗰一刻仲值唔值得同想唔想。

類似嘅說話我同另一個人都講過,結果都係一樣。
所以,希望你得到你真係想要嘅嘢
佢可以做佢會開心嘅嘢 只要唔係同其他女人有關
不過我一定要留喺佢身邊
用佢唔會知嘅方法都好 我都會偷偷哋望住佢
如果第二個女人令佢更加快樂同感到被愛呢?
佢就係我想要嘅嘢
我好清楚我自己 我認定咗嘅一定唔會改變
所以我唔會懷疑自己
咁就加油啦 早啲休息 有機會再傾
咁我會殺咗個女人
你令我諗返起一個一腳踏兩船嘅仆街
佢又係講啲咩 其實我唔愛個正室 我都有諗過我咁仆街應該要用餘生嚟還俾佢㗎
然後佢又話 不過我覺得既然佢愛我佢應該會想我幸福㗎 所以我都係飛咗佢啦同另一個女仔一齊啦
過咗幾年佢就遭天譴跛L咗
佢好似係個咩殘疾人協會嘅唔知乜春 唔係好記得 淨係記得佢係一個仆街

好啦 笑完 認真答返你啦
第二個女人令佢更加快樂同感到被愛一樣唔得
因為愛情入面係有要忠誠嘅責任
唔可以淨係顧自己開心而無視自己嘅身份同責任
巴打都早啲休息啦 我應該會唔瞓直接返工
因為週年紀念太掛住佢瞓唔著
同佢講你會等佢
keep住r水吹
set個deadline比自己
佢最後都係不了就離場啦
全部都冇機會做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞