播奧運嚟講,覺唔覺得77開電視好撚癲

386 回覆
1729 Like 22 Dislike
索性播nowtv條signal都得啦
Viutv搞到成4pm先播奧運
但96台精選直播又唔岩口味
我老豆話有咁多人喺度講好煩
但事實係有線今次真係做得好好
請得返嚟嘅都係專業同夠quali
最欣賞佢早知先機請咗李麗珊 結果同張家朗對談係好滾動
而且又唔會有啲無謂人九up同重播扮live
你岩 好彩屋企有now

長期支持賣菜佬 評述先係佢既專項 港足預用記者
但真係廢到原本我真係想儲sound bear 印花
已經冇再玩落去
轉台專心睇奧運算
Totally agger 精華就交比keyman+強尼咪算
係 印象中話係同佢阿媽以前港籃師兄妹之類 同阿爸都認識 嗰晚一拎咗金牌一跳返去廠 條線就已經喺度 無縫連接咁即刻訪問緊 勁癲 今朝搵siobhan班教練 啱啱睇到個主持話都係佢媽咪提議 有線今次有心做 請曬班專業嘅 人脈都有返咁上下
On9少陣
error完全係侮辱緊足球
衰d講仲衰過阿叻
阿叻起碼真係講緊足球既野,睇荷蘭輸仲有得睇佢個死狗樣
李麗珊訪問張家朗直頭起哂雞皮
個種25年既傳承,佢囉金牌張家朗都未出世
根本無心搞,借住奧運推銷佢地,乜柒都唔識就上去,難為keyman要carry呢班垃圾
屌到viu幾垃圾都好
到咗第朝
連登仔都係會叫人睇viu
講真 你要睇免費頻道 77>無線>viu
睇viu 我不如睇返now 起碼多幾台揀
好想德能正式簽now講英超
599g

1.5米
VPN + NHK睇好齊無垃圾廣告

https://www.nhk.or.jp/
屌佢老母臭西,早兩日夜晚播精華,
講話第朝九點何詩蓓要鬥百米決賽,
Keyman問佢到時會做啲乜嘢,
佢話何詩蓓就九點比賽,佢就九點訓教算,
完全都唔撚知佢答乜柒野
平時聽得最多個把女人聲好似就係佢?
德能好似日頭有正職,記得之前入左馬會做
夜晚先有佢,朝早要去練水
收唔到睇碌撚咩
江忞懿係咪退役唔游?日日喺77台講奧運
keyman都唔好得去邊啦 咪又係乜都唔識
所以做左咁多年都係咁
強尼都係講波佬 有料一陣就上到位
但佢反應勁快係真既
VIU無左佢會死得好慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞