央視主播:「別罵女足,因為女足畢竟是在奧運賽場上輸的球,有的球想來奧運輸還沒有這個機會呢!」

118 回覆
398 Like 16 Dislike
鬼咩
支共人自細食毒奶地溝油
發育有缺陷 體格輸在起跑線
男足去咗邊
記得個片好似係十年前以上, 當日的中國其實係自由同文明好多

你點睇呢班人都唔似小粉紅, 佢地今日咁態度, 一定會比人攻擊唔愛國
肯定唔係中國女足無資源囉

佢地唔係對住男足呀, 人地外國女足一樣係無乜存在感, 踢得唔好自然係中國隊問題

對住香港運動員輸左因為件衫咪又係鬧佢實力唔夠
又話血濃於水,又唔幫我地平反下?
證明多人屌中共都阻止唔到
中國joke球躺著也中槍
男足呢?奧運踢第幾組?
你知唔知道,歷史上只有三支球隊可以係世界盃上擊敗中國
分別係奪冠次數最多既巴西,02年季軍土耳其同14年黑馬哥斯達尼加
你又知唔知道,中國只係係世界盃入面失過9球,只係個位數字,遠遠比巴西,德國,意大利呢d勁旅低

咁樣寫法成件好即刻好睇左好多中國又贏
https://youtu.be/Kx147lTgl18

港足攞奧運金牌都未輪到支那隊
佢把聲好撚搞笑
鬼佬鬼婆 腳大如龍船,一踢個波 由場頭飛到場尾,直入龍門
支那人腳細無力 又天生寒背肺小 唔夠氣,走勻成個足球場已經索晒氣,仲邊有力踢波?
世界各地賭仔少左好多發財機會
央視辱華
其實冇撚講錯

就算香港有運動員入奧運第一圈大敗,我哋都要繼續支持佢
男joke
最後30秒果到我笑到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞