個靈異直播AP人生 真係充份反映左香港人練精學懶做唔起

150 回覆
5 Like 6 Dislike
唔洗多謝喎,我開post唔洗本
dino 你話我p牌仔喎
台灣有個「未來男友」。本身都係拍靈探,幾好睇。

後來話走去學左法,得閒會有施法表演。隊人又有個乩童同女仔,最近集集都標僮。睇到尷尬就冇再Subscribe落去。但都係集集都出外境搵廢棄建築去拍,基本誠意都係有。
唔洗咁複雜,住晒東堤全部房,就ok
係囉,訓埋d 四星酒店,舒服到個個都冷氣軍師
見過,
可能講笑搞氣氛?
係,好養眼
睇到我冧冧地
白花油搽JJ開頭我都唔信,以前就係太敏感,3分鐘課仔,覺得好無面又對唔住條女,次次射完,條女未夠喉幽怨睇神望住你,係咁幫你捋下捋下都再唔起到機。

自從我堅持左呢個方法一個月,條女以家當我神咁拜
1定0呀你
試叫雞果陣搽d 係袋面幫條女爽下,對自己女朋友就咪啦
台灣人思想比較開放,對靈異野接受程度比較大;
香港人一見你講鬼神就會覺得你痴線。
辣到雞紮紮跳個畫面: P
我唔覺得ap癡線,只係佢近排太hea
純粹講緊平日對香港人嘅觀察。
係,仲行緊朗豪坊

我日日去啦已經
食蕉趕埋
驚你superchat都唔夠爆房錢,都係做返以前d靈探啦
同無禮貌無抵觸
潘韶聰有親AP 我都唔想聽or 睇
佢好浪費時間 又唔好笑 又無point
我直頭想取消subscribe
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞