入黎掉低個煩惱啦

47 回覆
0 Like 0 Dislike
岩岩分手 我太chur對方 連續嘈左幾日 長痛不如短痛 最後提出分手 但我仲好在意佢

剛剛分手 仲在意係正常
諗返之前既感情 都會有呢個情況
總會搵到下一個既!的起心肝做人先

暫時諗唔到有咩人生目標 前一排聽到佢想有人揸車車佢周圍去 諗住為左佢去重考車牌 但名都未報已經

照做!照報!照考!
但今次為自己做!

而家太多空閑時間 有咩活動推介 去學野怕自己辛苦 因為平時放工都好攰下
岩岩分手 我太chur對方 連續嘈左幾日 長痛不如短痛 最後提出分手 但我仲好在意佢

剛剛分手 仲在意係正常

暫時諗唔到有咩人生目標 前一排聽到佢想有人揸車車佢周圍去 諗住為左佢去重考車牌 但名都未報已經

照做!照報!照考!
但今次為自己做!

而家太多空閑時間 有咩活動推介 去學野怕自己辛苦 因為平時放工都好攰下

學樂器
好大壓力 好多野做
唔知wtsapp同女神講咩

約食飯 單刀直入

未到咁深交。。。
同埋感覺上佢cool cool地 驚呀

咁好難搞
主動啲 佢又可能覺得你煩
被動啲 分分鐘無埋

啱啊,我就係煩緊呢樣

你本身份人性格點架先?
毒唔毒架?

就係毒毒地,有名你睇
同埋都幾被動(除左搵佢果陣會主動

剛剛分手 仲在意係正常

照做!照報!照考!
但今次為自己做!

學樂器

都有諗過 但未決定邊隻

前一排買左對情侶鞋諗住送比佢 而家唔洗送啦 對鞋點算好
好大壓力 好多野做

野係死 人係生既
自己簡啦

剛剛分手 仲在意係正常

照做!照報!照考!
但今次為自己做!

學樂器

都有諗過 但未決定邊隻

口琴或者色士風
諗起都jed
鞋方面 去fb鞋gp放左佢 一係送俾屋企人啦

剛剛分手 仲在意係正常

照做!照報!照考!
但今次為自己做!

學樂器

都有諗過 但未決定邊隻

口琴或者色士風
諗起都jed

對鞋係中童碼 你岩唔岩 我屋企全男班無地方送 又唔想放

照做!照報!照考!
但今次為自己做!

學樂器

都有諗過 但未決定邊隻

口琴或者色士風
諗起都jed

對鞋係中童碼 你岩唔岩 我屋企全男班無地方送 又唔想放

絲打我40腳喎 我媽咪就中童腳
被飛兩個幾月 仲好掛住佢 但佢講到無可能了

Move on la Bro

仲想追翻佢 係咪好不智
成日比好多藉口自己去停滯不前 前面有好既機會 身邊既人願意幫我但偏偏自己一直都下唔到決心
好想有拖拍,好想結婚
點解學左七年琵琶都咁廢
無人教就唔識 好垃圾

仲想追翻佢 係咪好不智

我一向都唔會建議翻兜 因為點樣都好 始於分過手 大家心裏面點都會有條刺
成日比好多藉口自己去停滯不前 前面有好既機會 身邊既人願意幫我但偏偏自己一直都下唔到決心

呢啲係心態問題黎
既然你都知道問題 係咪要去改下?
好想有拖拍,好想結婚

唔知你幾歲
但係絲打我19歲都想
點解學左七年琵琶都咁廢
無人教就唔識 好垃圾

有無經常練習先?

仲想追翻佢 係咪好不智

我一向都唔會建議翻兜 因為點樣都好 始於分過手 大家心裏面點都會有條刺

不過都唔係我話事啦 佢都唔會願意翻黎

仲想追翻佢 係咪好不智

不過都唔係我話事啦 佢都唔會願意翻黎

真係要move on呀
如果佢係唔捨得 佢一定會留係到 但係佢話無可能
無可能呢3個字係真係無可能架啦
到樓主申下啦
唔知點解每次同完鍾意既人出街之後 總係覺得自己有野做得唔好 同埋好無安全感
總係覺得我同佢無可能發展 救救我
推推推
條女真係好撚索呀!!! 好想廝開佢條裙,一手扯撚爛佢條底褲 !!! 一口吸落去佢隻美鮑仔度係咁吸啜!!! 條利伸到最盡把佢陰道內所有蜜汁同閪屎全部奶乾淨!!! 連佢閪邊o的油都要奶埋!!! 兩隻手大大吸手狂搾佢對大波,食指同中指用70%力夾佢奶頭!!! 再轉身放條巨撚入佢個口度!!!頂佢吊鐘!!望住佢流眼淚個樣時, 再轉身用100%力度一野屌落佢個淫閪度!!! 之後插完屎窿!!!!再插佢個口迫佢食返自己o的屎!!! 屌緊佢個口時,用三條手指插入佢個閪度係咁了!!! 最後插到個閪最盡射精!!一定要搞大佢個肚!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞