張家朗入到決賽,我生日正日接種科興疫苗

67 回覆
89 Like 7 Dislike
香港對伊朗入到一球,我今年生日正日接種科興疫苗
https://lih.kg/2559141
要你打科興需要你幾耐時間?

手大4 金中5
2秒都唔洗就可以解決
偏偏你又輸唔起,明知自己柒左
死兜爛兜,
老老柒柒如果你有些少正常邏輯都應該知道邊個決定化算d
偏偏你又死要面,你話我地煩你,其實你用下你個豬腦諗下都應該明白邊個一手造成
正所謂「寧得罪小人,莫得罪兒登」
你係柒唔起的話當初你就咪撚貪得罪挑連登仔機啦!
先撩者賤打死無怨呢個道理,唔好話小學
你仲未戒奶果陣你老母都有教啦呀化
睇你言行,
一:你冇家教
二:不知廉恥
三:幼稚
呢三樣齊哂你條女仲可以同你一齊兼生仔
一係就好快散
一係就你兩個臭味相投
第時生出黎個仔集你2家之大成,社會又多一個好似你咁既敗類
你唔覺得你好對唔住個社會?
若果第時我地契孫一出世,對住你兜口兜面講既第一句一定唔係爸爸
而係仆街
講到呢度你當我幫你老豆老母教仔又好,幫你個仔教老豆都好
唔該你認清自己究竟做緊d乜野..而唔係話你走數仲同人講自己有老婆有個仔好巴閉
唔曉做人係你既事,你其身不正就咪撚生
淨係你一個已經要勞煩咁多手足,你一代傳一代咁搞法
唔單只連登已死,香港都係咁先
知唔知咩叫今個月
好!
路狗,收皮啦
又係呢條on9 ,有邊次找數?
以前block過樓主
早排有幾個post嘅回覆㩒嚟睇發覺佢都正正常常就解block返
點知原來佢依然戇鳩
所以再block過
樓主講緊如果牙朗入到100米田徑決賽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞