THE IDOLM@STER綜合討論區[59] 皇天擊殺雜巴打

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
牛哇生日

同日,きらり活動開始

電話號碼填香港定亂填就算?

標題建議提醒: 雜巴雜人不遺餘力

上個post已經決定左係皇天擊殺雜巴打(2)

點解要咁做
明明有更多更重要既野
可以做標題

請你俾個建議
我要掛住打機唔諗標題

CY月限搞x2
可以歌頌CY呀
標題建議提醒: 雜巴雜人不遺餘力

上個post已經決定左係皇天擊殺雜巴打(2)

點解要咁做
明明有更多更重要既野
可以做標題

請你俾個建議
我要掛住打機唔諗標題

CY月限搞x2
可以歌頌CY呀

咁你咪可以用少一半石去抽
標題: 祝_ _1693連中限

唔好俾佢停

如果Hey0雜巴
可以令咁多位舒壓既話
雜巴願意犧牲
如果Hey0雜巴
可以令咁多位舒壓既話
雜巴願意犧牲

雜巴=偽p=抖m
如果Hey0雜巴
可以令咁多位舒壓既話
雜巴願意犧牲

如果Hey0雜巴
可以令咁多位舒壓既話
雜巴願意犧牲

雜巴=偽p=抖m

偽P冇左miop之後
雜巴被hey0既情況嚴重左
準備離開呢個鬼地方返葡國做歐洲人

酸 識葡文

sim ola obrigado

你用do既
果然係偽jk

唔係同男人講用do 女人用da咩

How about no

識粗口夠㗎啦

Filho da puta
雜巴我地永遠都係好朋友
雜巴我地永遠都係好朋友

難聽過粗口
最衰我對其他角色冇興趣
多謝毛巴個code已經用左
Amazon.co.jp
5月29日 10:30 ·
從2017年5月29日開始至2017年6月9日(五)23點59分前(日本時間) ,在活動頁面內選購指定CD、DVD、日文書籍5件商品或以上,即享免國際運費至香港、台灣、韓國。超過1000萬件CD、DVD、日文書籍可直送海外,各位日本的收藏迷千萬別錯過唷!
Amazon.co.jp
從2017年5月29日開始至2017年6月9日(五)23點59分前(日本時間) ,在活動頁面內選購指定CD、DVD、日文書籍5件商品或以上,即享免國際運費至香港、台灣、韓國。超過1000萬件CD、DVD、日文書籍可直送海外,各位日本的收藏迷千萬別錯過唷!

apex先免
http://Amazon.co.jp

指定CD

今日支みりした

apex先免

狗也不屌

apex先免

狗也不屌

指定。。。算l數吧Amazon。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞