唔訓既你 依家做緊咩野?

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
點解想做老師

人少少同你講

我玩運動出身既 小學嗰陣好勁 所以有幾暗學校都想收我 (都係嗰啲啦) 但我因為我母校個pe老師所以揀左升我母校雖然拔萃協恩依啲仲好

然後嗰陣既母校樣樣運動都好勁 因為個pe老師好識搵人才入我地學校同教我地學校

點知我去到中二啲老師喺度搞小動作搞搞下逼走左佢 之後我學校啲運動成績係咁插水 跌晒d

所以好想返我母校令到佢sports上返黎好似以前咁

我學校個時要d學生學界棄權讀書

手球排球精英賽都棄左

香港

個時我踢波既
有日lunch 冇喇喇有個老師過黎叫我地棄權唔好踢 不過最後四強都輸左 同精英賽爭一步

諷刺既係個老師係本地波狂熱份子,某地方球隊打氣團好出名

個時仲拎英雄輝會考有十三分出黎講
上堂問我地會唔會拎到十三分
我成功左會請咁多位食飯

請食女ok?
點解想做老師

人少少同你講
我玩運動出身既 小學嗰陣好勁 所以有幾暗學校都想收我 (都係嗰啲啦) 但我因為我母校個pe老師所以揀左升我母校雖然拔萃協恩依啲仲好
然後嗰陣既母校樣樣運動都好勁 因為個pe老師好識搵人才入我地學校同教我地學校
點知我去到中二啲老師喺度搞小動作搞搞下逼走左佢 之後我學校啲運動成績係咁插水 跌晒d

名校既世界

我要令佢再造奇蹟
相信我

我間學校要學生自動自覺讀書已經好難

其實有另一個問題係啲家長好on 9

試過俾屋企+班主任聯手令我'被主動'quit校隊

當年我pe老師唔俾我玩羽毛球叫我專心玩第樣

想教中學定小學

Pgde要揀major 中英數以外都幾冷門+難入行

中學

i want PE

好少PE老師唔係BEd出身 呢個我幫你留意下

反正我都要幫末日plan報啲乜

麻煩晒

好想知點樣可以考入去

靚hon就得 interview無柒到既已經收到其他人皮

但係好似報pgde已經要寫埋讀咩科?

係 印定tranacript

不過屌佢老母仆街冚家產 academic office做野好撚慢

整一張transcriot要半個月

講起黎

我到依家仲有一科exchange course仲未放grade.....

咁撚癡線

死瑞典鬼

我屌佢老母呀

sd email好聲好氣問佢幾時得唔會應人

要有d屌柒人既語氣先會應我

上個sem既野依家都未放?

我果科要re exam
條友話8月會開個re exam俾我地
但去到10月先開
仲要係我去問佢先開
之後拖成個月先改出黎
pass完但d assignment仲未改
所以到依家都未有grade
點解想做老師

人少少同你講

我學校個時要d學生學界棄權讀書

手球排球精英賽都棄左

香港

個時我踢波既
有日lunch 冇喇喇有個老師過黎叫我地棄權唔好踢 不過最後四強都輸左 同精英賽爭一步

諷刺既係個老師係本地波狂熱份子,某地方球隊打氣團好出名

個時仲拎英雄輝會考有十三分出黎講
上堂問我地會唔會拎到十三分

借問聲你學校其他sports點架
我成功左會請咁多位食飯

請食女ok?

我會搵俾你

好耐無見

Cut quote please
禾求下你地
Cut quote please
禾求下你地

Agger
我成功左會請咁多位食飯

請食女ok?

我會搵俾你

多謝先
點解想做老師

人少少同你講

名校既世界

我要令佢再造奇蹟
相信我

典on法

不過老實講,我都想自己啲仔女讀左書先去搞運動

唔係讀唔讀書既問題
係可能叫佢地去練習 攰少少辛苦啲又會走黎屌人
利申個frd係助教同我講 佢教小學生跑步
比人嘈醒唯有睇埋歐聯再訓

星期日個n5 fail
點解想做老師

人少少同你講

名校既世界

我要令佢再造奇蹟
相信我

典on法

我會俾我個仔盡情玩運動 唔好重覆我細個經歷
況且 學校老師佢學唔掂 我教可能仲有效率

上個sem既野依家都未放?

我果科要re exam
條友話8月會開個re exam俾我地
但去到10月先開
仲要係我去問佢先開
之後拖成個月先改出黎
pass完但d assignment仲未改
所以到依家都未有grade

唔緊要 仲有時間

星期日個n5 fail

咁快知成績?
點解想做老師

人少少同你講

名校既世界

我要令佢再造奇蹟
相信我

典on法

agger
如果當年唔係因為讀書
我可能會係港隊一分子
羽毛球好玩
禾有塊刻左我名既消防隊拍

why咁威

有仔

好耐無見

星期日個n5 fail

咁快知成績?

卷二reading 好似一條都唔識做

有仔

可能係仔女 雙胞胎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞