冚家鏟起手足底網起死回生

393 回覆
802 Like 12 Dislike
之前個香港解密死唔斷氣,今日又見撚到啦屌
手足嘅資料越來越多,佢哋冚撚晒我哋啲起底網,又搞個起底條例,藍絲係不在規管範圍內!!!
Report師可唔可以幫幫手,保護手足
唔好問有冇用,做咗先啦,手足付出時都冇問咁做有冇用

⚠️⚠️各位,緊急需要幫手⚠️⚠️
香港解密又用另外一個Server翻生喇!成個網都係義工記者嘅個人資料‼️請立即 *report + share,* 多啲人report等佢快啲收皮!保護義工記者!

Report this link:
https://www.hkleaks.pk/search/mobile/index_profile_alone.html

Reason:
serious disclosure of personal data

Report via this link:
https://safebrowsing.google.com/safebrowsing/report_badware/?hl=zh-Hant

⚠️自己report完都要share俾朋友再report⚠️
老竇老母名都有埋呀屌
電話乜乜柒柒都有
up
呢啲網根本係政府有份容許存在
仲使講 咁唔通咩都唔做咩
仲笑得出 頂你
Report無用架,你想佢冧應該要Ddos 到佢冧ser ,之前都有人試過,搵夠人可以再做
我是垃圾唔識呢啲,請手足指點
之前個記者既證件相都俾人放左上去 除左政府仲有咩人有佢地證件相
我都知 如果係無差別冚起底絲點會留低呢個網?咁但係唔通由佢?
pish
呢d網其實有咩野人會睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞