東京奧運單車比賽討論區 (3)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
寫哂時間都miss
返工時間無計,我都要收工返去搵下有無精華
日日ot除左場公路賽乜都無睇過
下年Jumbo 應該稱覇TT
連Rohan都過埋去
留名Ganna Pursuit 攞金牌
今日 29/7 星期四 男女子BMX競速賽初賽
時間:9:00-10:45
賽制:男女各有3組初賽,初賽每組頭4名可入準決賽,準決賽及決賽會於星期五早上舉行

https://youtu.be/T51G1LdTQiE

Now 606 免費直播
Download Now 隨身睇/ Mow E app
冇禁入個post一日直頭唔知今日鬥TT,而家睇翻Roglic road race可能只係留力先咁早drop

最失望一定係Remco,備戰咗咁耐冇樣睇得
意大利team pursuit條team強唔強我印象中英國好似幾勁?
丹麥我淨係記得佢哋個頭盔好似UFO

有冇人睇bmx racing

啱啱開機
英國係Aerodynamic 投放得較多資源嘅國家
另外可以留意下英國收埋咗成年嘅新車

Ineos 車手 Ethan Hayter
場地單車幾時?牛下幾時出場?
場地單車下星期一 2/8 先開始
李慧詩下星期三 4/8 先第一日出賽
好 唔該

岩先睇支那贏左女4x200自 破埋WR 又食藥?
游水唔識答你
30/7 星期五 男女子BMX競速賽準決賽+決賽

男女子準決賽 9:00-10:30
男子決賽 10:40
女子決賽 10:50

準決賽男女子各有兩組,每組8位車手,鬥3場計總分,每組總分前4入決賽,決賽8個車手一場過分金銀銅

Now 606 全程實時免費直播
Download Now 隨身睇/ Now E
返工無得睇
佢地pump車快到核爆
稍為唔夠力飛jump撼到jump頂都炒到仆街
好刺激
黎緊兩日都係BMX自由式,老老豆豆我都唔識睇

都係等星期一開始一連7日嘅場地單車
我都唔熟bmx freestyle
只睇過bmx big air race同埋間中睇nitrocircus d show

今次有Logan Martin 參賽
好想睇佢繼續玩空中推走部車呢招

https://fb.watch/73Q2SaTvWc/
雖然唔係佢原創 但佢都玩到爐火純青
人車分離先係最高境界
你個祖國係大英定共產黨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞