[有圖]疑似黎紀君真空上陣

340 回覆
129 Like 14 Dislike
Christy好慘,係咁俾你吹奏
可唔可以解釋下點解唔直接upload原片?
其實好多關於佢整容同啲仔既料都可以係舊登睇到
之前有人話過佢上studio練舞練一陣就好攰 fd問佢做乜咁攰 佢答"琴晚同條仔扑到好攰"

利申 舊登睇翻黎 唔係我作野
之前有人話過佢上studio練舞練一陣就好攰 fd問佢做乜咁攰 佢答"琴晚同條仔扑到好攰"

Yes以訛傳訛根本唔洗負責 總之係咁傳就岩
連登傳統

連登傳統

新一代公廁

連登傳統

新一代公廁

樓主仲會唔會up高清版?

連登傳統

新一代公廁

樓主仲會唔會up高清版?

仲未有原片
仲未有原片

樓豬
樓豬是咪有危險咁耐唔見人

青頭?
推一推先
Christy lai未做model之前已經好冧周柏豪
不如大家估下christy係周生未結婚前有冇送上門

你係咪知d 乜

周柏豪都好似出名狗公
利申 發夢有人講

周生係狗公
佢之前係台灣撩我frd搞嘢
Btw勿相認
對波細到 點解唔整埋個胸
Christy lai未做model之前已經好冧周柏豪
不如大家估下christy係周生未結婚前有冇送上門

你係咪知d 乜

周柏豪都好似出名狗公
利申 發夢有人講

周生係狗公
佢之前係台灣撩我frd搞嘢
Btw勿相認

仲以為鳩拍豪係好男人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞