[熱身賽睇連加特]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安共黨死全家吹水區[1390]

1001 回覆
2 Like 37 Dislike
我的訴求就是想踢英超 沒其他了
[Loic Tanzi, RMC] Decisive week for the transfer of Raphaël Varane to Manchester United. The two clubs have made progress in recent days even if the final agreement is not yet found. All parties hope to get there around 50 million euros in the coming days

https://twitter.com/Tanziloic/status/1419310248016465922
Rvp個一季同豆真係救世主
咁想黎英超獻醜,都無佢辦法
等冰人教下佢點樣係英超踢中堅
屌美國玩具輸波
我的訴求就是到曼聯返工
抵死
之前有幅圖話咩英國發明完足球傳遍世界,點知自己踢得差
美國發明玩具做世界冠軍但係無人玩
世界冠軍? 睇過
快撚d傾掂華狗傾脆皮啦
頂唔撚順AWB d失位
咁nba Top10美帝球員都唔知有無三個係隊
要個葵新伍carry隊波咬住第4節就好執左佢啦
呢個咪問題
咁呢季賽前程Cls啫
傷好撚多球星
葵新伍?
KD去法國啦屌
全球普及化收入先多

記得nba係北美四大聯賽收入包尾定尾二
Mvp同Fmvp都唔係美國人
玩具撚我估呢十年會收皮
聽講話唔夠班入NFL先去打nba

當年係stern識得推廣到全世界,先會多咁多人睇
全球化下會越來越多美國人踢足球
以前得NBA同NFL賺錢
而家原來踢波都咁好搵 未計足球係全球最受歡迎團體運動 老美一定轟錢落去搞
唔似會啦,nba咁多國家嘅人睇無咁易收皮,美國隊就難講啲
呢十年啲收視已經倒水咁跌嚟緊十年真係會收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞