做過咩兼職/散工最筍?

44 回覆
0 Like 3 Dislike
派傳單 70/hour 鬼佬公司無人check你係唔係真係有派
嗰陣蠢照企喺度 不過後尾有日自己落咗去食嘢
夠鐘就上返去間公司拎錢
一田
Ptgf
一田

呢度唔係有巴打話垃圾咩
一田

呢度唔係有巴打話垃圾咩

一田大減價10點企到11點 企到腳斷 都係得45蚊一粒鐘🙄
遲下佢地就搵人睇/自已派
蝗蟲

都冇做啦
散工黎得幾日
一田

呢度唔係有巴打話垃圾咩

返成13個鐘?
一田

呢度唔係有巴打話垃圾咩

返成13個鐘?

有返過8點到11點
大約7-8年前公仔衫,$75/hrs
識左好多女
燒烤場 坐係到打機睇客 $60/hr
功輔班導師
HAD tco 不解釋
派傳單 70/hour 鬼佬公司無人check你係唔係真係有派
嗰陣蠢照企喺度 不過後尾有日自己落咗去食嘢
夠鐘就上返去間公司拎錢

請人 嗎 求公司phone number
譚仔,食咗唔少女
學生扮聽talk 100$/h
學生扮聽talk 100$/h

sor 係100一日即pay
特首
大公司問卷調查,唔係呃鳩人個人資料果D
規定一個鐘要做幾多張,其實搵人做2,3張之後自己走入廁所扮爆石做撚晒佢
Focus group 試過300蚊半個鐘
Focus group 試過300蚊半個鐘

早兩日做完,前後傾左15分鐘就袋三舊
珠寶展散工
話十二點開工 但負責個啲人兩點幾先黎 係茶餐廳坐左兩粒鐘先開工 但個兩粒鐘係有人工
真係開工都係好hea 搬下唔係好重既野 企下等下就放工 七十蚊個鐘
珠寶展散工
話十二點開工 但負責個啲人兩點幾先黎 係茶餐廳坐左兩粒鐘先開工 但個兩粒鐘係有人工
真係開工都係好hea 搬下唔係好重既野 企下等下就放工 七十蚊個鐘

龍舟比賽觀眾 全程同fd吹水玩電話食野 $55 per hour 唔好就係去廁所要去流動廁所
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞