「集思廣益」所謂人生課程

17 回覆
3 Like 0 Dislike
我試過比個上到lv3 既朋友r我上堂,果陣我話冇錢但估唔到佢會癲撚到幫我比埋錢報名,間野叫宏思。

我上堂果陣都有全程投入參與活動,扮撚哂有突破咁,但全程保持連登仔角度去保持清醒,分析佢既內容, d內容冇疑係有用心既,細心分析係會睇到佢課程設計有心引你一步步入局既。

有堅定心志上呢d 堂都幾正能量。

最後我當然冇還錢比個'朋友', 冇上到lv2, 仲係課堂入面食左條大陸妹,屌左幾次,之後佢繼續上lv2 就中出即飛。

正宗連登仔,又食又拎全身而退。
人如其名
係咪即係NLP執行師課程?
咁岩睇緊仲諗住報名
正常連登仔一定做到
唔好亂黎,我去啲外國網睇過,話通常會集體催眠, 然後灌啲新概念俾你,例如咩突破自己固有思想,要自我中心啲,自己開心最重要咁。。。
自己信念唔夠堅定,好易食蕉。
最重要係當時既群眾壓力會令你不得不屈服。。。
59869741 女仔嚟 話自己係dse加油站
呢個電話打嚟問搵dse考成點 但係我
畢業左十年 宜家d騙案多到呢
仲要話自己讀bu 問佢讀邊科 up唔出
玩完第一階段仲會自己報第二階段果d 已經係無得救
呢啲垃圾課程被人寫咗咁多年都仲有人信就知呢啲戇鳩係無撚得救, 中撚咗毒

你唯一可以試下刮佢兩巴睇佢醒唔醒
瘋狂集團.....?
假名炸?
我都諗緊報名
宏思人生課程
有冇導你報埋高級課程
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞