[I/A] PES MOBILE 2021 (410) - 更新eFootball資訊 跨平台時代降臨

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
我估熊 🤫
字裡行間嗰種憤世嫉俗 嗰種反社會人格 好撚頂癮
佢性格好撚似統神
垃圾港仔toyz 撚到死肥豬台仔統神 直播屌老婆 3
https://lih.kg/2631346

延伸閱讀
高登狗=toyz
其實輸左一場姐
想睇高登狗俾人復仇
佢地好似之後online偶遇過一次 嗰次係菊花大勝
佢比較適合玩單機game
一戰泯恩仇了
乜撚嘢呀屌你老母
點睇9up佬full team用皇朗
細哨跳舞
玩三國志11吧 我以前好鍾意
被迫在糞水中游泳! 多名鐵人三項選手賽後狂嘔吐
https://lih.kg/2636229
懷材不遇
Any go
一切要由果然翁講起
其實某巴打咁既性格去到邊都係唔方好得去邊 不過唔驚 到時咪繼續怨囉 慢慢怨啦
可能對住鬼佬好客氣
Any play
【呼籲】【ACG DAY4 26/7/2021】

琴日去Acg出cos嘅時候,有一位男路人過嚟想搵我拍照,首先詢問左我係咪男仔,我用男性「低沉」聲線覆左一句「你估下」,佢就講出「咁即係男仔啦」,響一個佢覺得我係同性嘅身份下,佢未經我許可就好用力攬實我

當刻我已經用力嘗試推開,但未能成功,當時係一個迷惘嘅狀態底下,希望佢影完一張相就可以離開,拍照完結後,我嘗試退後離開,但佢依然攬實不放手。

之後更隔住口罩錫左我一啖,錫完之後先問左我一句「我可唔可以咁樣」,佢同行友人亦有在場影相

整件事情發生得過於突然,我都未能夠反應得切

所以,希望大家即使係同性或異性也好,未得對方允許下,亦唔好隨便有身體接觸🙏

望大家能share出去,呼籲一下大家避免做出一些不尋常嘅行為,亦提醒大家現時是疫情期間,謝謝🙏

(照片剛好有人路過見到拍低左send俾我🙏)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞