誤以為《聲夢Gigi》係黃淑儀?ERROR受訪表示「唔識」對方 隊長肥仔笑到反艇!!!

560 回覆
1619 Like 53 Dislike
聲夢妹妹仔對答有禮貌幾多

盛傳有唱片公司有意將她們及文凱婷(Aeren)組成女團?Chantel說:「不清楚,現在要追學業和準備8月跟導師舉行的演唱會。」問她們可有興趣組女團?Yumi表示順其自然。Gigi則說:「未接到公司通知。(想獨立發展還是女團?)各有各好,女團一齊會開心,獨立發展又會學到另一種東西。(若組成女團,有信心撼贏MIRROR?)MIRROR是前輩,我們也要向他們學習,沒有撼的心態。」
嘴賤搏出位,仲要以為自己好風趣
你訓左幾耐呀 tvb 都2012開始屌緊無線新聞是是但但啦
依家去鄭州就得近啲
Tvb係低質 踩一兩次係幾好笑
但下下靠呢d博出位就真係知你咩料
睇得tvb都係狗啦,狗識撚分咩真假功夫咩
返去奶乾淨你老母個西就真功夫啦
星夢班女話唔識李克勤嗰陣
點解無人話佢地目中無人嘅?

Btw唔識就唔識㗎啦,娛樂圈咁多個Gigi
你講緊嗰個Gigi 偏偏最新最樣衰
咁梗係唔識啦
用得呢d term都唔荒後生
可能係153黎
人地gigi 都答得大方 你睇下lokman 點答啦柒頭
Error又冇料又咁撚串
應該唔係俾唔起錢, 係CCTVB將成本擺咗係請網上PR團隊到
1個人可以同時開10個ac留言, 成本效益點睇都大D
佢地覺得係網上吹到自己D藝人好紅好有人氣, 可以帶動到多D人支持
應該係俾自己打手吹出黎既人氣欺騙咗
鄭州咪有出土囉,屌你。

駛乜去西安
連登啲人以為反個細路女好撚威
成班又話都尊重error點解你又唔尊重人
真係好好笑
幾條垃圾越嚟越語無倫次

人哋一開口已經問你隔離星夢傳奇個Gigi

係到扮唔知

Mirror就話多人識

Error 出咗香港都唔知有冇人識

聲夢GiGi唱歌都好聽,真功夫

193唱歌都係auto tune…之後𨳒9人唔識欣賞
成班又話要尊重error193 點知你又唔尊重人
真係好好笑
冠軍咁廢
想支持下都冇機會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞