肥絲, 本癲狗有第2件禮物送俾你

36 回覆
45 Like 9 Dislike
肥閪你篇垃圾冇人睇架啦, 睇我哩篇好過啦

為左大家更了解位連登隻畜牲既所作所為, 本癲狗帶大家進行深入探討

網名:肥絲大隻
編號:21423
身高:158厘米
體重:168磅
居住:估計應該係狗籠
特徵:矮、肥、柒、毒、臭
嗜好:幻想自己係律師, 雄辯淊淊, 可惜除左佢班狗同伴以外, 無人想理佢, 連ADMIN都當鳩佢傻仔無視佢

1. 肥閪黑歷史, 得罪人多, 犯眾憎

肥絲大隻糾正ABC張曦雯英文

https://lihkg.com/thread/110910/page/1

其實肥絲柒都唔係第一日架啦, 不過估唔到佢真係柒到以為自己有料Challenge人地張曦雯d英文, 人地話哂完成小學四年級後跟屋企人移民至美國芝加哥咁耐, 英文會差得過條肥閪? 肥閪小學四年班果陣做緊咩呀? 應該仲係度on99比同學排斥杯葛緊咋

肥絲大隻帶頭block人

https://lihkg.com/thread/162651/page/1

柒頭肥絲又唔知做咩on9得罪人, 連續比38頁既巴打絲打毫不留情地block

佢柒既程度真係史無前例, 哩點佢可以贏到本癲狗

2. 就因為肥閪人氣差, 於是就想藉著打擊本癲狗上位, 可惜各位巴打絲打眼晴係雪亮既, 大部份都支持本癲狗, 除左少數畜牲會企係佢果邊之外

係佢對本癲狗作出第一輪攻擊前, 已經有好多巴打支持本癲狗同屌鳩條肥閪:

本來肥絲被本癲狗撚到潛哂水, 不過佢又唔服, 於是作出零星反抗:

可惜各位都無視佢整左三日三夜既成果, 繼續支持本癲狗同屌鳩條肥閪:

於是肥絲又被我撚到忍唔住, 發表第二輪零星攻勢, 大慨就係補充左幾頁廢話之類的...

可惜各位都繼續無視佢 (除左幾件微不足道既蛋散), 繼續支持本癲狗同屌鳩條肥閪:

其實肥絲你同你班狗契仔唔好再作無謂既反抗啦, 你咁做同想用流星錘打架戰機落黎有咩分別呢? 以下係肥絲既抗強而無力既反抗圖

3. 肥絲無力還撃既狼狽相 (柒左又唔認):

自從本癲狗拆穿條肥閪得果158cm高同168磅重仲有大量on9自爆之後, 肥絲無力還擊, 只能以"真心左", "假膠"等來反擊來掩飾自己既"糗"

4. 肥絲同佢班狗契仔既基本有以下既特質, 所以極度討厭本癲狗用以下詞彙形容佢地, 因為崩口狗忌崩口兜嘛

- 喜歡自己老母俾人屌

- 老母是性工作者

- 本身係狗 / 食屎狗 / 喜歡被撚

- 小學雞

- 容易被撚到嬲嬲豬/發嬲/發火

- 肥西/肥閪

- 基友/基佬

總結: 其實肥絲都只不過係條人格唔健全既傻閪姐, 大家高抬貴手, 唔好玩到佢咁盡
「追唔到肥絲」真係笑而不語
肥婆都係鐘意FF
快啲死啦肥婆 柒唔夠咩
肥婆真係愛幻想
「追唔到肥絲」真係笑而不語
肥婆都係鐘意FF

佢仲show哂俾大家睇, 姐係自己on9要同全世界宣佈
快啲死啦肥婆 柒唔夠咩

佢冇尊嚴架嘛
肥婆真係愛幻想

佢係肥佬

靜靜地留低正皮
靜靜地留低正皮

多謝支持
唔知你邊位,但有人追擊條煩膠我一定畀正評
唔知你邊位,但有人追擊條煩膠我一定畀正評

本癲狗係連登既大廚,多謝支持
輕輕一推
雖然tldr, 不過實撐你!
駛撚理佢咩
屌, 真係有d人格分烈嘅人
我又唔係社工, 屌你
我做電腦都無咁撚din啦

Time wasted

輕輕一推

多謝支持
雖然tldr, 不過實撐你!

多謝支持
駛撚理佢咩
屌, 真係有d人格分烈嘅人
我又唔係社工, 屌你
我做電腦都無咁撚din啦

Time wasted

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞