其實廚廁對調係咪真係唔好?

126 回覆
2 Like 192 Dislike
圍住廚房既所有牆唔好拆, 因為有防火Standard, 拆左同樣係犯規, 不亞於廚廁對調(雖然冇咁嚴重)
巴打正確
呢d適合一個人全開放式
但又幾好住
前排咪有設計公司對調請youtuber 上去拍片
之後告返人轉頭 因為柒左
跟正手續申請齊咪無事,如果偷雞最多咪釘契賣唔到
做開放式廁所最好
上下就屙屎食飯,你就屙屎食屎
其實覺得唔見洗係你窮買層細樓
同廚廁位置無關係
點解胡說樓市要del廚廁對調呢條片?
https://lih.kg/2572864

Del 左啦
你係話原則條屎渠係個廚房?
係咪舊式居屋?
諗到要調都on9,本身起樓準備好嘅去水位全部重做,仲要改仲要加長減短,呢個錢用完又唔一定好左
但而家咁多人改 其實我地都唔會知樓上會唔會都改左搞到原則反而廚房連屎渠
但係咁樣即使過到例 轉手嗰陣都會提高難度
唔少人都係鍾意明火煮食 係一個賣點嚟
呢啲則居屋黎基本上近呢十幾年嘅居屋都係呢個閪則
買得居屋應該都唔會放左佢轉私樓
岩岩先睇到你#64post左
你呢個case另計

其實我覺得只要屎塔痴住屎渠
煮野食位唔係屎渠位就ok

同埋你呢個應該係公/居屋,應該都係住過世
咁嘅情況下廚廁對調冇咩問題
就算你個座向全部改晒,地喉又點呢?最後咪又係屎喉連番入廚房

廚廁改動一向都係麻煩兼洗錢,就算改淋浴位都要重做隔水層,好多野真係多一事不如少一事,寧可向兩間房埋手啦
你睇埋最後先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞