[I/A]Pokemon Masters EX (75)| 寵物小精靈 ★夏日之花-小優瑪俐+2周年倒數!★

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
技能傷害太低
就算計埋星盤當CS10都係120攻
無其他增傷
做主攻手唔睇好
大技有埋混亂加傷但得2
Mega大技本身低攻
個人認為做副攻
低消耗 上混亂同傷藥就算
效果咁廢
專用大招都咁廢
好期待普通dmax技
搞咁多嘢就勁在個400攻
coop係出先好,唔出又係廢效果
極巨左得1招用 好on9
暫時睇落無極真係唔吸引
肯定又會出啲造球活動
都係乖乖地等下個月好過
日抽又中龜 之前已經拍5
Red拍3 同blue拍2 是但中一隻都好丫
40k石 抽唔抽RGB好 定係SH
噴2 龜1 花0
夠打7500
但花算唔算係必要?
而家咁多打手,我自己已經好耐冇出過毒磨隊
如果冇愛咪留石,有愛就追
花算係呢三隻入面最非必要果隻
抽唔抽睇你有冇愛啦
我red 3 blue2 green5都打算Keep住日抽
始終呢三隻算係最常用冇腦果三隻
btw等睇ss丹帝+奇巴納同人圖

終於都有水箭龜,之前3幻神一直就係差佢,重拍2埋葉子,已經滿足了。
可以安心等2週年睇下重有幾多石可以抽丹帝
兩招兩氣已經唔知有咩意義 仲要塞傷藥比佢 我真係R爆頭唔知官方諗緊咩
穩定到7500都係睇愛抽。

Dena開始放D任務開始限區、限分類。當然d任務獎勵都黃豆咁(除咗劍狗試水溫弋次)

結論都係抽愛。
RIP 多龍
dena: 放心喎,萬聖節又出囉
我覺得之後會跟節日raihan出
仲有機會,萬聖節限定
夏日限出完女女cp 萬聖限出男男cp
已經成個8月男角男角夠人
2氣技為咗aoe落混亂
大技nuke 靠自己2rd就setup完, 幾易用
計完極限輸出輸老虎8%, 但係做到必crit
邊隻好用見仁見智, 但連埋普技嘅總輸出就一定少老虎一大截
真係,明明無極配洛茲會長/主角就冇違和感,但唔知點解揀咗丹帝黎配
好似無一招係aoe喎 逐隻逐隻落混亂好似有D慢 個人技一下buff唔夠6層都係差少少咁多 最大睇頭都真係得cs5 可能真係要睇埋個盤下到定論
望晒8月啲怪
無一隻有驚喜, 全部都翻炒舊嘢
不過hoopa係親生仔之中嘅親生仔
配超場暫時係全驚第一sync nuker
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞