[國際巨商] 技術交流討論區 (2)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
返緊工睇唔到
印象中都係得百幾未到二百
打怪都係靠冰牆擋再朱雀清?
而家自力更生難唔難
如果做到/夠力直接殺就最好 用冰牆效率幾差

自力更生我覺得唔係話冇可能 亦都睇你自己目標去到邊 如果想冇課金出馬 / 天王果種的話 勤力d刷料 刷幾個月應該都有機會出到 睇你有冇恆心

但如果有錢又捨得課金 直接課少少落去 慳好多時間 會玩得開心d
我果隊無野頂到怪 怕唔夠力直接殺
話說而家一億幣有冇咩用 有冇得搞隻肉盾
一億應該都買唔到咩
召怪系武器 最平諗到既就獨鬼弓(好似5億以上) 之後就祝斧(十億以上,同要220lv)
或者睇下樓主有咩意見

我國巨依邊都係新玩三到四個月 d野/價都未好熟
我好似仲有15000點未用 係咪可以賣入籍
入籍唔好用點買 game錢買抵好多 大約4億左右,點數要買可以買封書/珠攞去賣比人 可以賣到2億8~2億85
15000點數夠買3粒 都8億幾 夠你買兩本入籍
咁睇下而家獨鬼弓係咪值得我呢隊入手去打野
可以等樓主睇下有咩意見先 我好耐冇用過獨鬼弓 召出黎隻怪印象中好軟 頂唔到幾秒 有就可以擋一擋穩陣d 但唔好預坦到好耐 最重要都係殺得夠快
btw可以入dc group先 果度問野都多人答d
等今晚放工返去cap id申請
welcome to join us
多唔多外掛
裝備貴唔貴

台巨太多外掛唔會考慮,韓巨封ip,私服雖則係平同合理好多(幾廿歲人好難有咁多時間升,但始終唔想向跪低)
外掛應該唔多
裝相對其他服貴
裝就保值既 課左唔玩最多埋賣返出去
我想問 我年幾無login 過隻game ,啲野仲會係到?
星期三日dl 返諗住玩, 點知入啱pin但failed
email 到今日都未覆我
我都新玩冇耐 唔清楚
點解而家啲Mana Pill貴咗咁多
我停玩左幾年, 前幾日入返D野都係晒到
點數都未清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞