失蹤者家屬在隴海隧道口等待 警方武力驅趕

219 回覆
309 Like 5 Dislike
不滿又點
但咪又只係識得不滿同趁火打劫執康師傅
有事既牙痛咁口鬥慘大會
冇事既就鄭州加油 河南加油 武漢加油 三峽加油
到下次轉酒樽轉中邊個黑仔 望自己唔好做黑仔果個
執完手尾之後 咪又繼續講偉大祖国日益強大自我感覺良好咁囉
香港人呀,7 頭
識游水既人好自然就會咁諗
原本以為一定全死
睇完片覺得唔少人可以經通風口走lor
認同
5分鐘夠淹沒10米高隧道
1分鐘雖然水已兩米過頭but潛4分鐘逆流而上
時間上應該都ok鬆動
WC 3000米 7分20.67秒
呢班係暴徒,收咗美國佬錢搞事,同太子站一樣根本就無人死無人失蹤
簡直德高望重啦,唔係點會死一個就咁多人出黎。
打爆玻璃出得唔得
人地世界紀錄跑3 公里都要7分幾
你行都破
上連登唔去奧運哂左你
呢啲無解
爬得出車都唔知沖左去邊
你柒少陣當幫忙啦
你有冇試過喺水上面跑步?? 30分鐘都跑唔到平視5分鐘嘅距離
幾千條人命
可惜支共全部都唔當係人
小粉紅,臭藍屍
祝你哋死無全屍,好快你同你家人都會係隧道裡面其中一位
浸到咁但iphone無入水,你知唔知自己講緊乜
有潛開水,要閉氣,半粒鐘,實冇問題
15分鐘乜都掂啦
條屍都未必搵到
隧道信號問題,又個個爭住upload
國安法提提你,話鄭州水浸係因為排洪,可能會捉你坐番幾個月
https://lih.kg/2629474
國安法提提你,話鄭州水浸係因為排洪,可能會捉你坐番幾個月
https://lih.kg/2629474
無水流就係 識游 上到頂重有力可以頂起自身重量。再加上濕滑 下面又大水流。有機會捉得住條邊先算喇。講就容易。你響游泳池得條三角褲風平浪淨想上水果陣都要勁大力靠扶手加樓梯先易上。唔好話當時個情況係全身都著晒衣物。 吸晒水
係開心既
應該死硬, 有車行60-70KM speed 出到隧道口都要~2mins
水到車停到隧道中心/塞車, 都幾肯定全滅
官方死呀數字係51

信嗰個都
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞