女朋友有左,點算好?

150 回覆
18 Like 228 Dislike
點解屋企人唔同意就係做不孝子?
老婆要老豆老母選先係孝順?
吹到選條女就係不孝子, 即係你已經有答案
講個好勵志既故事你聽,從前有一個同你處境好類似既年輕人,勇於承擔責任然後去做警察,今日飛黃騰達
何必當初
我而家係諗落左個BB對佢黎講無論身體定心靈都會有創傷,我有同佢傾過,佢話從來都唔會諗唔要個BB,只會諗要唔要我,佢覺得就算自己一個照顧兩個小朋友都負擔得到,但真係負擔得到咩?

除左咁,我覺得自己未適合做一個爸爸,無論心態定能力都係不足,我中意小朋友,但我覺得唔係呢個時候;而我同我女朋友只係一齊左半年,我覺得我同佢之間了解唔夠,就算生左落黎,我地再因為感情問題而分手/離婚,對小朋友都係唔好。

我屋企人同我講,佢地話如果我選擇左佢果邊,我就唔可以再翻呢個屋企。。。
講到個經手人唔係佢ge咁《---好似真係唔係佢WOR
仲讀緊書就搵個單親媽媽做女友, 慌你係認真咩
驗下DNA可能唔係你呢
睇返樓主之前d post
一時就男朋友打尻你
一時就叫雞…
恭喜樓主
是旦啦,兩個廢人
咁你顧掂自己先啦,仲擔心人
男人就係有咁ON9既心態

自己俾個女人弱,仲要擔心個女人

你搞清楚,佢有2個小朋友,佢2個小朋友大左,係可以陪老母一世
所以個女人係唔會驚晚年無伴

相反,你幫左佢,你無左屋企人,你自己一個人
同埋,女人有左小朋友後,係會當個男人透明
大家起樓豬底先再講
on9 有仔既女都要
唔通真係想埋佢單咩
搞掂單野就好走啦
生左出黎既話, 你點都要比贍養費架啦, 有法律
假膠味
比我發現你幾年前唔帶套叫雞?
https://lih.kg/2533305
嘢就你扑 Q就我諗?
唔屌你,屌你老母,乜嘢生出嚟會毀你前途
#1邊句有明示暗示唔係佢ge
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞