想問有冇咩書包或者背囊係俾拍緊拖嘅推薦

42 回覆
2 Like 56 Dislike
討論區用黎討論你架 ?
買個皮背囊仔啦
呢啲裝少少野就就岩曬
一多就重同唔舒服
大家都冇追牌子
著衫就好樸素
Budget 大約一個around 1000左右

屌你老母我平時追開大牌牌都係800-900左右,你地第一個袋就買咁貴
港女是但一大一細kanken咪搞掂
咁都要有得討論先得㗎
春袋 dr kong係幾好笑呀
但係連垃圾袋 環保袋都出埋真係好尷尬
有冇人會想笑呀
幽默同戇鳩真係一線之差

仲有 一嚟就港女 二十出頭就要面要威
本身就對女性有標籤
永遠先入為主
女唔係公廁就係雞
真係抵講呢啲嘢嘅人冇女朋友
就算有都唔覺得關係可以有幾好

然後仲有留言一嚟就講屌你老母 戇鳩鳩
都唔知有冇屋企人教
我哋三唔識七一嚟就咁講嘢
唔好話咩上連登就預咗
係會咁講嘢嘅人本身就已經係咁低質
追開大牌子啫係會keep住咁買袋啦
咁用嘅價錢當然唔會太高
而家我哋兩個人要用
又唔係要成日換袋
咁俾貴少少又如何
我係讀緊書做pt真係太貴嘅俾唔起
咁喺我可以負擔嘅範圍都可以去揀都合理?
1000budget買個普通袋我諗可以俾到嘅選擇都多啲啦
而家我話我得一舊水budget就梗係垃圾袋喇
herschel?
好似男女都岩孭,,
呢個真,有創意咁派膠都算,但係個個post唔係覆埋啲一式一樣嘅答案就係屌人老母

btw the north face呢個牌子唔錯
咁不如買National geographic
要有
https://www.lifesportshk.com/catalogsearch/result/index/?limit=36&q=backpack

https://suburban.com.hk/collections/new-at-suburban?constraint=15l-20l

香港最多背囊呢2間 自己睇

俾2個建議你
-唔好幫襯IG SHOP , 99%賣老翻
-買呢2年新色/常見色,舊款靚花紋都係99%老翻
Bellroy classic backpack
夠樸素,岩budget
可以去suburban個網睇下
索帶布袋咪夠中性
迪卡儂有啲都唔錯
拍拖拍到要上黎問用咩背囊
你拍定我拍呀
橋就我地出 拖就你拍?
連登不嬲係鳩噏集中營

上連登勿認真
用緊,又輕又靚料又防水
洗唔洗教埋你拍拖啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞