[勿忘721]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安共黨死全家吹水區[1388]

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
果陣時alin同ddg都爭左半季
咁都入選
Goodbye Pogba
該報導稱,曼聯的新合約提案中,同意將普巴的週薪上升到35萬英鎊,合約總額達到5000萬英鎊,但普巴予以了拒絕。

普巴的經理人拉奧拿(Mino Raiola)已經在和巴黎商談個人合約,從目前的情況看,法國人在今夏轉會離隊的可能性越來越大。

走啦
https://youtu.be/LFaxv52bgYU?t=74
原來雲比沙卡對打比郡又走甩後柱
咁如果要選收返嚟既閪龍真係要選到佢
當佢唔好彩
都係佢同kuszczak爭
佢要走就真係快啲
快啲時間SO B買人佈處
該報導稱,曼聯的新合約提案中,同意將普巴的週薪上升到35萬英鎊,合約總額達到5000萬英鎊,但普巴予以了拒絕。

普巴的經理人拉奧拿(Mino Raiola)已經在和巴黎商談個人合約,從目前的情況看,法國人在今夏轉會離隊的可能性越來越大。

走啦
佢要走就真係快啲
快啲時間SO B買人部署
快手搞掂
呢個post唔係好多人迷巴咩
我都迷
覺得佢係勁
但冇心踢就冇心架啦
勉強唔嚟
咁既時勢仲肯加到350k已經好比面
咁都唔續就走啦
甸軒:「你怎麼能懷疑麥佳亞的能力? 沒有人可以質疑他。 他為世界上最偉大的球會曼聯踢了每一場比賽,每場也都竭盡全力。 不幸的是,你不可能在每場比賽中都發揮出色,因為沒有人是完美的,但麥佳亞是一名頂級中堅。 我會把他和雲迪克歸為同一級數,在接下來的幾年裡將證明我是對的,因為他只會變得越來越好。」
佢下年free去 幫P$G 慳轉會費 人工又可以叫高啲
咁擺邊個?
吹到咁大同vvd同一級
我覺得要數VV都未輪到A lin
試玩版vvd
其實懦夫踢國家隊都幾勁 不過一番痢就變傻閪
vv免費轉會
據每日郵報報道,熱刺主席利維已經同意讓 #哈利簡尼 英格蘭前鋒離開,球員準備以 1.6 億英鎊轉會曼城,每週週薪達40萬英鎊。
計21世紀開始嘅話 侯活同卡路爾仲差啦
咁我地有龜同無龜都好大分別 不過vvd可以做埋轉守為攻 有長傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞