[有圖]龍友係油站玩煙花

924 回覆
2475 Like 59 Dislike
過勞達爾文
我一直都冇話過佢玩煙花唔犯法
同埋犯法又係咪一定係錯呢
你自己諗啦

再加上你哋一路屌佢嘅位根本就唔係玩煙花咁簡單
你自己話係咪啦
如果係嘅話, 我咪話唔會爆囉
有得feel有得計, 但都唔排除會計錯
一計錯佢哋就真係累鳩人喇
所以我都話可以避免就唔好玩到咁
你依單人都捉撚埋喇喎
今次條女油站玩煙花等你報喇
佢冇問題呀 有問題果個係你
求其搵幅圖就話係 真係一條懵撚
喂呢單差好撚遠喎
畀我知道係邊撚個做我一定唔會放過佢哋
一定要拉鳩晒佢哋, 最好用私刑, 折磨到佢哋生不如死
下, 乜你哋真係冇試過咩?
大把人咁做啦, 有冇咁易爆炸
我知最好就梗係唔好啦
但係其實真係冇咁易爆炸
睇撚錯龍心
Gchi清繼續屌柒佢
人身攻擊一律唔支持

玩仙女棒之類本身犯法
加上近油站
真係好難駁到

叫個photog正正經經道個歉平息怒火可能仲好
犯法就犯法 除非你撐警察
炸死依啲臭閪就啱㗎喇
借問: 呢隻叫咩?唔犯法㗎?邊到買? 如果只係市區人唔係鄉X玩唔玩得?
又關我事?
我只係同你哋理性分析下唔會咁易爆炸
你哋就屌到我仆街
個個都人身攻擊咩
人哋唔尊重你你都唔使尊重人啦
你有冇見我攻擊你吖
我哋理性討論下, 幫事主講下好說話
等成個post冇咁一面倒吖嘛
畀人公審已經好慘, 仲要全部都反佢哋
一定好痛苦
我諗佢哋下次都一定唔敢
你回應緊又唔關你事
我都冇話過易唔易爆 我覆緊你條女有冇影響緊人wo
噏咩鳩 姐係人地寫明油站附近唔比點火
你為左嗰一兩張呃like相就可以做自私撚?
theoretically係可以計個safe range
但係問心你覺得條女依家有冇計過?你當條女科學家有計過度過?
佢唯一諗過既就係去油站食煙玩滴滴金影呃like相依樣嘢咋
關唔關我事就睇你講邊單啦
如果最後冇爆炸, 佢又只係影幾張相
咁點樣影響到人呢
你個腦冇咁閪, 報左狗告撚條女未?
嗱, 如果冇計過咁呢啲仆街就真係要拎去餵狗啦
我真係冇諗過有人咁撚戇鳩為咗影相玩到咁大
最慘係爆炸嘅話會累鳩人吖嘛
我都係咁諗, 咁易爆, 應該間間油站都爆鳩晒
同埋犯法又係咪一定係錯呢

呢句你都講得出 你係條女定佢D狗公?
係油站玩得煙火預左有風險會爆炸 同埋著火
成件事係可預見
同埋佢做既野又唔係關乎公眾利益 擺明一己私利
如果無事油站就唔洗寫到明禁火啦ON9
點解要揀油站做背景影相
公審?放出黎比大家知佢做犯法嘢又叫公審?
條女依家ig靜靜雞del左相 story都冇出
佢冒咁大風險有咩事附近既人都一鑊熟 人地先慘啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞